Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Gyorssegély a kórháznak

Csorna - Vélhetően némi gyógyírt jelent a „gyengélkedő" csornai Margit Kórház számára, hogy – Abdai Imre önkormányzati képviselő szerint – az intézmény decemberig több mint 30 millió forint támogatásban részesül.
Jó hírről számolt be a Kisalföldnek Abdai Imre (SZDSZ) önkormányzati képviselő.

– Pénteken kaptam az értesítést, hogy a társadalombiztosítási kassza 22 milliárdos maradványkeretéből szeptemberben 13 millió 173 ezer, október-november-decemberben pedig újabb 20 millió 721 ezer, összesen 33 millió 894 ezer forint támogatást kap a csornai Margit kórház – közölte a képviselő.

Ugyanakkor kijelentette: a kórház nehéz anyagi helyzetének javítására nem ez jelenti a megoldást. Úgy vélte, nem egymásra kell mutogatni, hisz mint fogalmazott: „a mi városunkról, a mi kórházunkról van szó". – Az átvilágítások során feltárt hibákon, hiányosságokon már rég túl kellett volna tenni magunkat. Viszont ehhez valódi együttműködésre, együtt gondolkodásra lenne szükség. Természetesen önkormányzati képviselőként mindent megteszek, hogy Csornának jól működő kórháza legyen – tette hozzá Abdai Imre.

Haszonits József

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítséget vár a gyülekezet

Rábcakapi - Több mint tízmillió forintba kerülne a közel százhúsz éves rábcakapi evangélikus templom… Tovább olvasom