Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Gyilkosság Mihályiban - Ittak, majd a férj szúrt

Mihályi - Szombat délután szívtájékon szúrta feleségét egy mihályi férfi. A pár először italozott, majd a veszekedést követő késelésbe az ötvenkét éves nő a helyszínen belehalt.

Szombat délután Mihályiban a Vásártér utcai családi házukban a délutáni italozást követően egy ötvenkilenc éves férfi szívtájékon szúrta feleségét, aki később a helyszínen életét vesztette. A férfit a megyei rendőr főkapitányság őrizetbe vette, ellene emberölés gyanúja miatt indul eljárás. A férfi beismerte tettét.

Ottjártunkkor csendes volt a mihályi Vásártér utca, ám ez a nyugalom nem volt jellemző a rábaközi kistelepülés egyik legszélső utcájára. A szinte rendszeres zajongásról az utcabeli házaspár, az ötvenkilenc éves V. Z. és ötvenkét éves felesége gondoskodott. A Kisalföld információi szerint a párnál szinte mindennapos volt a veszekedés, a hangoskodás annyira, hogy az egyik utcabeli szerint az elmúlt húsz év alatt szinte hozzászoktak a pár „mindennapi életéhez". Napjainkra sem a férfinak, sem feleségének nem volt rendszeres munkahelye, fenntartásukat alkalmi munkából és az esetleges segélyekből fedezték. A falu szerint azonban italra mindig jutott, ám a település szinte minden vendéglátó helyéről kitiltották a párt.

Az egyik vendéglátó helyen voltak szombat délután is, majd onnan távozva gyalogoltak haza a meglehetősen elhanyagolt családi házba (a környékbeliek szerint sem víz, sem villany nincs az épületben). Az épületben vélhetően veszekedés kezdődött a férfi és a nő között, majd a vita hevében valahogy előkerült egy konyhakés, amivel a férfi szívtájékon szúrta feleségét. Mivel telefon sem volt a háznál, ezért a férfi egy ismerőséhez futott, ám mire a mentők kiérkeztek, az ötvenkét éves nő életét nem tudták megmenteni.

Az ügyet a megyei rendőr főkapitányság vizsgálja. A mihályi férfi bevallotta tettét, ám információink szerint a kihallgatáson olyan is elhangzott, hogy a kés először a nő kezében villant.

Olvasóink írták

 • 15. előrelátó 2009. január 04. 09:36
  „Az alkohol kismértékben gyógyszer, nagy adagban méreg. Remélem nem mondtam senkinek újdonságot...”
 • 14. Voda2 2008. december 29. 18:25
  „A jövedéki termékek hatalmas bevétel az államnak! Nem nagyon akarnak elesni tőle, ezért békén is haggyák a piszkálását, a másik meg a média! Szeintem meg is mondtam ezzel mindent,ami ezekre a termékekre vonatkozik.”
 • 13. Bond21 2008. december 29. 14:56
  „Nem tudom az apjuk milyen volt,de hogy az anyjuktól nem vették a példát az biztos, Ő még ma is él,több fiát eltemette,most az egyik gyilkos,nem tudom ezt még kibirja e....bár már elég sok mindent kibírt....”
 • 12. Goldmund 2008. december 29. 10:14
  „Az alkoholizmusban sokszor erősen benne van a családi minta. Bond21 is írta, hogy a gyilkosnak már vagy három testvére is belehalt az ivásba. Gondolom, a szüleiktől vették a példát. És ha a gyerekeik velük nőnek fel, akkor sajnos legtöbbjük ugyanilyen lesz.
  :-(((”
 • 11. Bond21 2008. december 29. 09:46
  „volt gyerekük nem is egy....meg a gyilkosnak is nem tom hány tesója,amiből már kb 3an meghaltak,szintén az alkoholtól!!!
  Nem mindennapi család volt ez,de a nő hatalmas ˇtánckészsége általában jó hangulatot keltett akármelyik buliban!
  Na megint szegényebb lett ez az amugy is szegény magyar társadalaom!”
 • 10. upho 2008. december 29. 09:04
  „micsoda vilagmegvalto gondolatok.”
 • 9. zhall 2008. december 29. 07:49
  „5,8,Igazatok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 8. evikedves 2008. december 29. 00:11
  „Szépen minden alkesz le van rokkantosítva,azért dolgozunk,hogy meglegyen a napi kannásboruk!Ez persze az okosokat nem érdekli!”
 • 7. Bazs 2008. december 28. 22:49
  „menyus(5)!Teljes mértékben egyetértek Veled.”
 • 6. ideals 2008. december 28. 19:48
  „.. az asszony csak kenyeret akart vágni... - az urának meg rossz volt a lelkiismerete, és azt hitte, bántani akarja.. - így kezdődött...
  Ami az alkoholt illeti, "hivatalosan" legalább 4 ember életét teszi tönkre egy családban az, aki iszik.
  ÉN SZÉPEN ÖSSZEFOGDOSNÁM AZ ALKOHOLISTÁKAT, BEHAJÓZNÉK VELÜK AKÁRMELYIK TENGERRE, JÓ MESSZE A PARTTÓL, ÉS SZÉPEN BELEHAJIGÁLNÁM ŐKET! NESZE! ITT VAN, IGYÁL!!! - kis időre meg lenne oldva a gond..”
 • 5. menyus 2008. december 28. 18:40
  „Nagyon sajnálatos dolog ez .érdekelne kicsit hogy mindehol bevezetik a a cigarettázni nem szabad.mindehol cigarettával vannak elfoglalva a mocskos szesszel senki nem foglalkozik a kérdés az hogy hány család ment tönkre szesz végett?? és mennyi ment tönkre cigi miatt???, a sok nagy okos ezzel foglalkozzon inkább”
 • 4. Judytka 2008. december 28. 16:39
  „Csakhogy nagyobb baj nem történt...”
 • 3. bonita2 2008. december 28. 15:57
  „az alkohol:
  ol
  butit
  nyomorba dont!”
 • 2. Catherina 2008. december 28. 15:07
  „Már féltem ,hogy megússzuk ezt a karácsonyt gyilkosság nélkül....persze az ilyenekért nem is kár...remélem, gyerekekük nem volt! Bár az is csak nyert volna az ilyen szülő elvesztésével.”
 • 1. b.zoli 2008. december 28. 15:05
  „sajnálatos
  rohatt pia
  iszákos dögök
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Disznótor 60 ezerből

Csorna - Harmadannyi disznót vágnak le manapság, mint tíz évvel ezelőtt. Akik a régi ízeket és… Tovább olvasom