Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Gyereknapi programkavalkád Csornán

Gyereknapi rendezvényre várják az érdeklődőket május 26-án, vasárnap délelőtt tíz órától este nyolcig a Városi Művelődési Központban és környékén.
A program a negyedik Hungarovelo családi kerékpárversennyel kezdődik, melyre a helyszínen már kilenc órától lehet regisztrálni. Délután három órakor zumba-fitnesz bemutatót láthat a közönség, fél négykor aszfaltrajzverseny lesz, amire fél háromtól lehet nevezni. Négy órakor a Szent György és a sárkány című mesét mutatja be Róka Szabolcs, öt órakor kihirdetik a rajzverseny eredményét. Fél hatkor a Genius-csoport lép színpadra látványtánccal, hat órakor a kapuvári zenés táncszínház adja elő a Hotel Menthol című darabot.

Délután három órától folyamatosan lehetőség lesz hagyományőrző íjászatra, lovaglásra a Rábaközi Íjászkörrel. Elfoglaltságot kínál a kézművesjátszóház, a gyerekek kipróbálhatják a népi ügyességi játékokat, az arcfestést, de óriáscsúszda, ugrálóvár, kisállat-simogató, királyi játszóudvar és lovagi próbák is kellemesebbé teszik a csornai gyereknapot.

Olvasóink írták

 • 5. kultura 2013. május 27. 20:32
  „Kár hogy a fanyalgók otthon maradtak.Délelőtt bicikli-verseny,rajzverseny és még mi még .Délután nagy tömeg volt mindenhol.Köszönet a szervezőknek,a csornai önkormányzatnak.Jól sikerült .
  A csornai gyermeknap méltó befejezése volt a délutáni gyermek-mise a Premontrei Rendház Szerecsen Máriája előtt.
  Majd lovaglás,várjáték,ügyességi játékok,kreatív -asztalok,vásári komédiás előadásának megtekintése,majd táncos lányok bemutatója és az elengedhetetlen két légvár .És még amit kihagytam.A gyerekek nagyon jól érezték magukat.”
 • 4. fan06 2013. május 27. 15:58
  „Megint csak a siránkozás!!!! Csornán legalább volt valami! Kapuváron SEMMI program nem volt!!! A Hotel Mentol előadás csúcs szuper volt,kár,hogy kevesen jöttek be!!! Amúgy a programok pont olyanok voltak, amik a gyerekeknek élmény! Pl. a lovaglás! Jellemzően a felnőttek sírna-rínak, kérdezzék meg a gyerekeket, millió mosolyt lehetett látni(aki azért ment,nem megint kötekedni!) Szóval gratula a szervezőknek, mi két gyerekkel nagyon jól éreztük magunkat!”
 • 3. kultura 2013. május 26. 15:34
  „Minek, úgy sincs érdeklődő.Csak a SIRÁNKOZÁS!”
 • 2. istipisti76 2013. május 26. 13:31
  „ogre. eggyetértek veled, de délelött még lézengő is alig volt...
  bezzeg a premontrei templom a búcsúi nagymisére megtelt és sok volt köztük a fiatal...”
 • 1. ogre 2013. május 25. 17:30
  „Ez kavalkád?
  sem május 1. sem pünkösd. ez a kutyának a f.....a ! teccik érteni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi fórum a gyerekek védelméért

A Csornai Rendőrkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi bűnmegelőzési fórumot tartott a napokban. Tovább olvasom