Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Gyerekek törték fel az autót

Bágyogszovát-Cakóháza - Gyerekek törték be egy parkoló autó ablakát Bágyoszováton. Cakóházán fát loptak. Rendőrségi hírek a Rábaközből.
Bágyogszovát - Gyerekek törték be egy, a Fő utcában parkoló autó jobb első ablakát Bágyogszováton. A bűncselekményhez téglát használtak, a járműből készpénzt, az egészségügyi dobozt és egyéb apróságokat vittek el, összesen 5 ezer forint értékben. A gyerekek meghallgatásukon elismerték tettüket, de magyarázattal szolgálni nem tudtak. A tulajdonosnak a rongálással 100 ezer forintos kárt okoztak. Mivel kiskorúak, nem büntethetők, a rendőrség az eljárást megszüntette.

Cakóháza - Az önkormányzat fáját lopták el a közelmúltban Cakóházán. A falu külterületén, szántóföld mentén állt az öt darab akác. Amint a rendőrség kiderítette, a tolvaj a szomszédos Rábcakapiról érkezett. A 35 ezer forint értékű tüzelőt az elkövető udvarán felvágva találták meg. A faárut a cakóháziak visszakapták.

Olvasóink írták

 • 4. mind1 2008. szeptember 09. 15:34
  „az egyik cigány,a másik meg nem...,de ugyan azt érdemlik.Na meg a nevelés..!?”
 • 3. Tabornok 2008. augusztus 08. 10:27
  „A szülőkkel kellene megfizettetni az okozott kárt! Amennyiben a szülők nem felelnek a gyermekükért és a gyermek sem, akkor ki a felelős?
  A kutyájáért felel a tulajdonos a gyermekéért a szülő nem?”
 • 2. tapasztalt 2008. augusztus 07. 01:55
  „Elvileg a gazdag apuci és anyuci!!!
  Ők fogadnak egy "sztár" ügyvédet ,és annyi!!!!!!!”
 • 1. raffy2 2008. augusztus 06. 22:03
  „na ez a baj,hogy kiskorú és nem büntethető.holnap megint ezt fogják csinálni.meg kell írni a nevüket,és nem kell hivatkozni a személyiségi jogokra.ha most ezt csinálják,mire lesznek képesek máskor? a kárt ki fogja megfizetni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubileumot ünnepelnek helytörténeti kiadvánnyal

Kóny - Nagy ünnepre készülnek a kónyiak augusztus 9-én Kónyban. A falu első írásos említésének 780.… Tovább olvasom