Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Gödrök a Rét utcában

Hatalmas gödrök nehezítik a közlekedést Csornán, a Rét utca nyugati szakaszán. Az útjavításra szerződött vállalkozás azonban csak augusztus végén tér vissza a városba.

Balesetveszélyessé vált a burkolat a csornai Rét utca nyugati oldalán. A kis-csornai városrész önkormányzati képviselője hívta fel erre a figyelmet a legutóbbi testületi ülésen. Kérte, sürgősen intézkedjenek a városháza illetékesei. Augusztus végén várható a megoldás.

– A Rét utca Irinyi utca felőli vége van nagyon rossz állapotban, életveszélyesnek is mondható – fogalmazott Bella Rudolf. – Akkora gödrök alakultak már ki, hogy az autóknak leér az aljuk. Egy kerékpáros vagy motoros pedig biztos, hogy felbukfencezne. Többször jeleztem már, de eddig nem történt semmi.

Kovács Tibor az Irinyi utcában lakik. Naponta okoznak gondot neki a Rét utcai gödrök, ezért ő számít a gyors intézkedésre.
Kovács Tibor az Irinyi utcában lakik. Naponta okoznak gondot neki a Rét utcai gödrök, ezért ő számít a gyors intézkedésre.

Bella Rudolf hozzátette: számítottak rá, hogy a városi útfelújítások során a Rét utcába is eljutnak a gépek, de nem így történt.

Nagy Eszter aljegyző válaszában kifejtette: a kátyúzási munkák fejeződtek csak be, az útkarbantartás augusztus végén folytatódik. Az önkormányzattal hároméves szerző- dést kötő vállalkozás ugyanis egyéb munkái, megrendelései miatt egyelőre nem Csornán dolgozik. Augusztus végén tér vissza folytatni a munkát, addig várakozni kell.

Bella Rudolf még hozzátette: elhiszi, hogy a vállalkozónak más munkája is van, de a Rét utcában nem egy egyszerű útjavításra van szükség. „Balesetveszély elhárításáról van szó, ezért kérem, hogy valamilyen intézkedés történjen" – jegyezte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári járás: párt-, ön- és független jelöltek a településeken

A Kapuvári járás polgármesterjelöltjeinek névsora jobbára állandóságot mutat, ám néhány… Tovább olvasom