Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Gázpisztolyos lövöldözés Kapuváron

Kapuvár - Gázpisztolyos lövöldözésbe fulladt két kapuvári család vitája szombat délután. A kapuvári Csokonai utcában, egyelőre ismeretlen okból összeveszett két család.


A veszekedésből először tégladobálás kerekedett, majd előkerült egy betonvas és egy riasztópisztoly is, ami később el is sült. A verekedés nyomán többen nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
A szóbeszéd szerint a vita azon robbant ki, hogy az egyik házban lakó fiatal, aki dobolni tanul, gyakorolt.  Ezt viselték nehezen a sziesztázó szomszédok.

Az ügyben a kapuvári rendőrség nyomozást rendelt el.

Olvasóink írták

 • 20. Marcipán 2009. április 30. 21:44
  „K.Gézám:!!!!!!!:)))))))))”
 • 19. Marcipán 2009. április 30. 21:36
  „főiskolás

  Na akkor mondjad ,cím név személyiszám:))))))))))))”
 • 18. főiskolás 2009. április 30. 18:28
  „Hja, bocs!!! Marcipán mint kívülálló!”
 • 17. főiskolás 2009. április 30. 17:38
  „Kívülálló!

  Amint durván megsértek valakit, névvel vállalni fogom!”
 • 16. Marcipán 2009. április 29. 21:31
  „főiskolás

  Egytértek veled :"Aki pedig egy másik embert "elmeháborodottnak" merészel titulálni, az válallja névvel!!! és ne pedig gyáván, álnév alatt tegye!!!!! "Főiskolás"
  Ebben teljesen igazad van,igaz én csak kívülállóként mondom,de nekem úgytűnik, te sem válatad fel a saját nevedet:)))))))
  Vagy tévedek?:))))))))))”
 • 15. arany 2009. április 29. 20:13
  „kukkkkkkkkkkk on neked semmi sem jó? Mit tennél, ha társas házban kellene feletted alattad melletted lakók igényeivel együtt élni?”
 • 14. 9330_Kapuvár 2009. április 29. 13:32
  „Szerintem a városban mindenki, vagy legalábbis sokan ismerik "gázpisztolyosékat", nem kell őket bemutatni senkinek.
  főiskolás! Gyanítom, hogy ha a saját nevemmel írnék hozzászólást, onnantól nálam is állandó vendégek lennének a rendőrök esetleg engem is megcsapkodnának a vascsővel.
  Főiskola, egyetem? Hatalmas intelligenciára vall, ha valaki kisgyermekek jelenlétében fegyverrel fenyegetőzik. no comment...”
 • 13. Sábusz 2009. április 29. 11:14
  „Ahhoz,hogy valakit megítéljek nem kell főiskola és egyetem.Az "elmeháborodott" nem most kezdte a tevékenységét,hanem évekkel ezelőtt.Amúgy ki az aki d.u. fél 6kor sziesztázik.Örülök neki, szegényke mibe fáradt ki?(Ha ennyire unatkozik,hogy mindig azt hallgatja kibe,hogy tud belekötni jöjjön adok neki munkát és nem lesz ideje másokat hallgatni és távcsővőn kukkolni.)Mi az,hogy a gyerekek nem játszhatnak kint?Mindenki volt gyerek elvileg vagy valakit nem engedtek ki a többi gyerekhez játszani vagy olyan volt már kiskorában is,hogy a kutya sem foglalkozott vele? El kéne menni dolgozni és nem lesz ideje hallgatózni.Legkönnyebb az adó fizetők pénzén élni és költeni.Azért, mert valaki öltönybe jár még nem biztos,hogy úriember.Amúgy a dobolásra csak annyit,hogy semmit nem tudtak már náluk bemérni,ami elvileg őket zavarta.De zavarja őket az autó,az árusok a kutyák.Gyalog remélem még közlekedhetünk arra?Egy arra lakó.”
 • 12. főiskolás 2009. április 29. 10:12
  „Javaslom, hogy aki nem ismeri a két családot, iskolázottság szintje stb., valamint az ügy fél éve húzódó előzményeit, a dobolósok mocskolódásait, provokációit az ne avatkozzon bele!!! Bízzuk az ügyet a rendőrségre! Amúgy kicsit durva dolog az önvédelmi gázpisztolyt magnumhoz hasonlítani!!! Aki pedig egy másik embert "elmeháborodottnak" merészel titulálni, az válallja névvel!!! és ne pedig gyáván, álnév alatt tegye!!!!! "Főiskolás"”
 • 11. 9330_Kapuvár 2009. április 29. 08:52
  „Turbók úr nem éppen valós képet festett az esetről!
  A dobszón felháborodott család (ami egyébként a közvetlen szomszédokat NEM zavarja) téglákkal, vascsővel és riasztópisztollyal támadtak a háromgyerekes családra, és 4 kisiskolás/óvodás gyerek jelenlétében fenyegették meg halálosan(!!!) az apát, aztán a vascsővel megütötték ezután sült el a riasztófegyver, szintén a gyerekek jelenlétében. (Ő az EGYETLEN sérült, a cikkben több nyolc napon belül gyógyuló sérülésről írtak) Kérdem én: tudja-e egy pici gyermek hogy apura nem igazi fegyvert fognak? Hogyan hat ez a fejlődésére? A gyerekek nem mernek kimenni az utcára, hátha jön a "bácsi a puskával", így indulnak el otthonról az iskolába/óvodába. Remélem most már valamit tud tenni a rendőrség, mert nem ez az első eset, hogy a "háborgós" család sérülést okozott valakinek!
  Egy környékbeli felháborodott lakó”
 • 10. kisspistajozsef 2009. április 28. 17:42
  „C.N.N.: Kapuváron kitört a háború.... Csokonai utcai lakók egymásnak estek, féltéglákkal, gáz-riasztópisztolyokkal és egyéb nagy méretű tárggyal! A híradót Turbók Attila tudósította Kapuvárról :)))”
 • 9. Ms.Wolf 2009. április 28. 13:57
  „Gitározásért mi jár? Mert akkor készülök. Mit szerezzek be? Magnum? Vagy elég lesz a vipera is? Esetleg mellé egy levél xanax?”
 • 8. Marcipán 2009. április 28. 13:37
  „Tiszta Chicago:)))))))
  A Kapuvári maffia megalakult:)))))))))))))”
 • 7. Tama 2009. április 28. 10:57
  „Ahol lakom a negyediken is van egy idióta mindig veri a falat este, párszor már megfenyegettem, a fejét verem a falba ha mégegyszer megüti a falat de hajthatatlan. Lehet szólnom kellene ennek az idegbetegnek kapuváron? vagy nekem kellene lelőnöm? hm”
 • 6. jockey 2009. április 27. 22:53
  „Egy zajfóbiás vadmarhát én is ismerek. Elsősorban elmeorvos kellene neki, másodsorban füldugó.”
 • 5. 9330_Kapuvár 2009. április 27. 21:45
  „A riasztópisztollyal lövöldöző férfi egyébként már máskor is lövöldözött, akkor nem a dobolás, hanem kutyaugatás miatt állt ki az utcára lövöldözni és kiabálni... Szerintem kényszergyógykezelésre kellene küldeni az ilyeneket, addig amíg nem szerez magának igazi fegyvert...”
 • 4. P.I.N.A. 2009. április 27. 21:29
  „Sérült egyetlen egy ember volt, és nem kátrányos helyzetűek voltak a felek. A két vitás vél nem szomszéd csak utcabeli!!!”
 • 3. Sagittarius 2009. április 27. 21:16
  „Nem baj, kár hogy nem volt géppisztolyuk! Azt imádom mikor egymást írtják a kátrányos helyzetűek! :-)))))))))”
 • 2. jucuska40 2009. április 27. 20:18
  „Látom Kapuvárt is elérte a bűnözés nemcsak Sopront!”
 • 1. pampus 2009. április 27. 18:55
  „Maffiaháború dúl egy ukrán nagyvárosban
  Ukrajna - Tucatnyi fegyveres bűnöző keveredett tűzpárbajba fényes nappal a dél-ukrajnai Nyikolajevben. A szemben álló feleket nem zavarta a járókelők vő óvoda sem. A lövöldözésben négy bűnöző sérült meg.

  A rendőr nőink pedig szépségversenyre járnak, igaz némelyek meg "niggereznek" jobb esetben, ha ép nem erőszakolnak! Ne de ez már rég várató e rendszerben !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári rémálom: halott bátyjukkal éltek egy hónapig

Kapuvár - A háziorvos szerint akár egy hónapja is fekhetett holtan egy 78 éves férfi kapuvár-gartai… Tovább olvasom