Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Fortuna kárpótolta a Molnár családot

Sok viszontagság és betegség után most a szerencse is meglátogatta Szanyban a Molnár családot. Néhány napja vették át ugyanis új autójukat, amelyet egy üzletlánc nyereményakcióján nyertek.

Fortuna megtalálta a Molnár családot.
Tavaly februárban mutattuk be lapunk olvasóinak a szanyi Molnár családot. Molnár Jánosné akkor nehéz sorsukról be szélt: gyermekei, Péter és Hajnalka betegségéről, szerény anyagi körülményeikről.

Az írás után nagyon sok segítséget ka pott a család: ruhákat, játékokat, sőt, mosógépet és televíziót is. Azóta csendesen teltek Molnárék napjai, ám az elmúlt hetekben nagy szerencse érte őket: egy vadonatúj autót nyertek.

A tűzpiros Daewoo Lanost egy üzletlánc nyereményakcióján sorsolták ki és néhány napja Bu dapesten vehette át a családfő. – Akkoriban a bánatomról beszéltem és a nehézségekről, most az örömömet is szeretném tudatni azokkal a kedves embe rekkel, akik segítettek és mel lénk álltak – mondja megha tódva a felújítás alatt álló lakás ban Molnár Jánosné Erzsébet.

– Nem messze van tőlünk az élel miszerbolt, ahol naponta négy liter tejet vásárolok a gyerekek nek, ott értesültem az akcióról, huszonhét borítékot adtam fel. Persze nem számítottam a fő nyereményre, hiszen a szerencse eddig elkerült bennünket. Kép zelheti, mekkora volt a megle petés, amikor megkaptam az ér tesítőt. Sírtam, nevettem és si kítottam, még a szomszédas szony is átjött, azt hitte, valami baj van.

Az értesítés és a nyeremény átvé tele közti idő lassan telt el és iz galomban, főleg a második osztá lyos Péter volt türelmetlen. – A kisfiam mindennap száz szor megkérdezte, mikor me gyünk az autóért, ha eszébe jutott, sírni kezdett, annyira örült ő is.

Nem tudott másra figyelni, még az iskolában is rontott, mert a ta nulás alatt is a nyeremény járt az eszében. A múlt héten végre el utazhattunk Budapestre és elhoz tuk az autót. Azóta alig lehet ki szállítani belőle, iskolába is azzal megyünk, úgyhogy természetesen megtartjuk a járművet – osztotta meg a szép napok történéseit a Kisalfölddel Erzsébet.

– Most a férjem garázst épít a kocsinak, mert a mostaniban alig fér el, rá adásul a házat is alakítjuk, úgy hogy van munka itthon is. Molnár Jánosné kérte, írjuk le: most is hálás a tavalyi segítőknek, mert megkönnyítették életüket egy évvel ezelőtt. Azokra sem ha ragszik, akik most irigykednek rá és fanyalognak.

És a történet csattanója: a héten érkezett a levél Szanyba: az üzletlánc akcióján egy automata mosógépet is nyert Molnárné Erzsébet, amit hama rosan házhoz szállítanak. Cs. Kovács Attila Szerencsesorozat kezdődik? Eddig elkerülte Fortuna a Molnár családot, most viszont sok mindenért kárpótolt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázadásnak indult, forradalom lett

A Nagy Budapesti Munkástanács elnöke, Rácz Sándor az ’56-os forradalom eseményeiről és a… Tovább olvasom