Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Folyamatos a munkásfelvétel

A veszkényi székhelyű AGI Hungária Kft. az elmúlt hónapban több mint húsz fővel növelte dolgozói létszámát.
A veszkényi székhelyű AGI Hungária Kft. az elmúlt hónapban több mint húsz fővel növelte dolgozói létszámát és még közel ugyanennyi munkavállalót foglalkoztatnának.

A Kisalföld Online már foglalkozott a veszkényi AGI Hungária Kft. új üzemcsarnokának alapkőletételével. Eszerint a cég három és fél millió eurós beruházást hajt végre a Rábaközben. A több mint kétezer négyzetméteres üzemcsarnok mellé többszintes irodaházat építenek, mivel országos központjukat Veszkénybe telepítenék. Az építkezéssel a Kapuvári Építőipari Rt.-t bízták meg, munkatársaik már az üzemcsarnokot alapozzák.

Veszkényben az alapkőletétel idején nyolcvan emberrel dolgozott a cég. Herczig Judithtól, a kaszinógépek elektronikáját gyártó kft. minőségbiztosítási vezetőjétől megtudtuk: augusztus eleje óta már közel húsz dolgozót felvettek és tervezik még tízzel növelni a létszámot a következő két hónap alatt. A bővítés összefügg az új üzemcsarnok építésével. Mivel a jelenlegi üzemben korlátozott keretek közt tudnak dolgozni, a megnövekedett munkáslétszám miatt bevezették a második műszakot.

A kft. tervei szerint a most épülő csarnok novemberre készül el, a termelés vélhetően december elejétől indul az immár száznál több munkatárssal. Az irodaház befejezése jövő év elejére várható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dísztök búza helyett

Angliai és holland piacra termelnek dísztököt a rábaközi gazdák. A jó gabona- és kukoricatermő földekbe hét évvel ezelőtt került az első cucurbita, és azóta is népszerű. A hozzáértők azt mondják: magasabb ráfordítással és több munkával ugyan, de tisztesebb hasznot hoz, mint a hagyományos növéynek. A termés holland és angol háziasszonyok nappaliját is díszíti. Tovább olvasom