Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 8°C Még több cikk.

Fokozott rendőri ellenőrzések Csornán és környékén

Legfontosabb eredményként pedig elmondható, hogy a fokozott rendőri jelenlétek ideje alatt az adott településeken bűncselekményt nem követtek el.
A „Hazánk közbiztonságának megszilárdítása, a leginkább veszélyeztetett térségek, települések biztonsági helyzetének javítására" kiadott Intézkedési Tervnek megfelelően 2010. június 21. és június 27. közötti időszakban a Csornai Rendőrkapitányság illetékességi területén fokozott ellenőrzést tartottak mind a 40 községben és Csornán.

Az ellenőrzések keretében 261 személyt és 216 járművet vontak intézkedés alá, melynek során 15 személlyel szemben kezdeményeztek járást különböző szabálysértések elkövetése miatt. Legfontosabb eredményként pedig elmondható, hogy a fokozott rendőri jelenlétek ideje alatt az adott településeken bűncselekményt nem követtek el.

Olvasóink írták

 • 5. Jerry 2010. július 01. 07:31
  „k2968,valamit félre értettél.A köz-biztonság azt jelenti,hogy közlekedésbiztonság ellenőrzése. El sem hiszed milyen veszélyes a többi autósra nézve, főleg a csornai elkerülőn közlekedő kamionokra, ha mondjuk a Szent István tértől a Füzesi garázssorig bekötetlen biztonsági övvel autózunk.A látványrendőrség lényege, hogy a rendőr jól látható helyen legyen, híre menjen,hogy ott van, és így elmondható, hogy ahol ott voltunk,ott nem volt bűncselekmény,ahol meg nem voltunk, arról meg nem beszélünk.A hatékony rendőrség ismérve, hogy a lakosság nem látja a rendőrt,nem mondják,el, hogy hol van a rendőr.Azt viszont elmondják, hogy hol volt bűncselekmény, amiknek elkövetőit elfogták a rendőrök.A trafipaxozás fontos része a rendőri munkának, ahogy az éjszakai járőrözés, a forgalom irányítás, figyelő szolgálat stb. és a korrekt tájékoztatás,valahogy így:. "Legfontosabb eredményként pedig elmondható, hogy a fokozott rendőri jelenlétek ideje alatt az adott településekről bűncselekmény elkövetéséről nem kaptunk bejelentést.A rendőri jelenlét megszűnése után viszont több bejelentés is érkezett".”
 • 4. janika 2010. június 30. 11:06
  „Képzeld mi lenne, ha a fehérgalléros bűnözőket kellene nekik üldözni.”
 • 3. gamergabor 2010. június 29. 10:25
  „1 most mit vársz ezek nem rendőrök, ezek traffipax emberek:).
  Mondom én kéretik átnevezni a rendőrséget!!!!!!!!!!”
 • 2. k2968 2010. június 28. 19:28
  „hej”
 • 1. k2968 2010. június 28. 19:28
  „Milyen érdekes.Azt leírják mennyi autósnál találtak hibát.De most akkor lopni betörni szabad?Mert éjjel nem hinném hogy járták a községeket.A közbiztonság nálam nem ott kezdődik hogy ki nem köti be a biztonsági övet.Ezek szerint nekik ott.Abból van bevétel munka nélkül.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képviselő-testületi ülés Kapuváron

Az önkormányzat képviselő-testülete kedden délután három órakor tartja következő rendes ülését. Tovább olvasom