Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Felújították Kapuvár Fő terén a Szent Anna templomot

Nézze meg fotókon, hogyen újult meg a Szent Anna templom.

Felújították Kapuvár Fő terén a Szent Anna templomot - Fotó: Jerkó Gyula

Olvasóink írták

 • 9. nagyonfááj 2012. október 24. 09:31
  „enesei és nemjani
  Köszönöm!! És végre valaki érti, hogy miről beszélek......”
 • 8. nemjani 2012. október 23. 17:52
  „Ha neki könyve jelent meg, akkor meg plánem figyeljen oda, mit ad ki kezéből. Nem alapjában véve a képekkel van baj (én leírom, de sok mástól hallom), hanem a mennyiséggel, ami a minőség rovására megy. A kevesebb több. Ismerjük. Kevesebbet, de rendezettebben. Nem a gomb megnyomásával keletkezik a kép, hanem a fejben.”
 • 7. enesei 2012. október 23. 14:52
  „Valahol van egy középút: mert mindenkinek igaza van, meg nem is. A tájékoztatás OK, kell, semmi gond vele. Meg személyes élményt is nyújthat alkalomadtán. Ez eddig rendben. Gyula bácsi lelkes, dicséret érte, - meg a többi munkájáért.
  De: minden szakmának megvannak a szabályai. A fotos-/fotoriporterinek is. Nemcsak a kép minösége, hanem a szerkesztése is fontos. A fotoriporter ellö sokszor többszáz képet egy témára, aztán kiválaszt belölük egyet-kettöt-hármat-ötöt-húszat, amelyek legjobban körbejárják a témát és megfelelnek az újság vonalának. 90-100 kép szerkesztetlenül csak egy "kupac", amiböl "valamit" csinálni kéne. A fotoriporter (az amatör is) a képeivel tudósit, azokból rak össze egy kerek-egész-lezárt történetet, mint az újságiró a szavakból.
  Gyula bácsi helyett pedig nem kell megsértödni, meg tudja ö védeni magát. De aki kiáll a nyilvánosság elé, annak számolnia kell a kritikával is. Ha valamit kiadok a kezemböl, annak olyannak is kell lennie, ki kell állnia anyilvánosság próbáját, föleg, ha újságról van szó. Ez nem magán-fényképalbum.”
 • 6. sosevót 2012. október 23. 12:51
  „nagyonfááj: Nem kötelező megnézni a képeket. Hidd el, sokan vannak (velem együtt) akik örömmel nézik, hisz nem mindíg jutnak el egy adott eseményre. Nem a templom felújítására gondolok...”
 • 5. pacalpöri 2012. október 21. 17:56
  „nagyonfááj..... a butaságod! :-(”
 • 4. Tapmancs 2012. október 21. 07:35
  „1. nagyonfááj

  Nem valószínű hogy egy ilyen fotósorozatnak ugyanaz a célja mint mondjuk egy esküvői fotózásnak, ez nem jut az eszedbe? Ez csupán információkat közöl a felújítás lépéseiről, aminek maximálisan eleget is tesz még akkor is ha fények nem tökéletesek. De ez kit érdekel? A célját teljesíti és kész, köszönet a készítőnek. (fogalmam sincs egyébként hogy ki ő)”
 • 3. Ikvafalvy 2012. október 19. 20:56
  „Hajra Kapuvar,szep a templom!!!!
  Csak igy tovabb!!!!!!”
 • 2. Füzi_József 2012. október 18. 21:44
  „Tisztelt hozzászóló, "nagyonfááj" !
  Anonimitásban nagyon bátran lehet kritizálni másokat! Bár ha Ön egy profi fényképész akkor bizonyára talál hibát "Gyula bátyánk" képeibe... de ha profi akkor büszkén kellene vállalni a nevét. Ha pedig nem akkor nem kellene másokat megbántani. Bárki fotózhat és küldhet be képeket a kisalföldhöz, de nagyon kevessen élnek ezzel a lehetőséggel, szerintem ne bántsuk azokat akik ebben örömüket lelik és a maguk módján ezt rendszeresen és jól csinálják! Neked hány könyved jelent meg eddig? ... Látod, neki már képes albuma is megjelent a fotóival...
  Szóval szerintem köszönet érte "Gyula bátyánk"-nak. A templomunk pedig nagyon szép lett!!! Köszönet érte mindenkinek.
  Szép estét: Füzi József”
 • 1. nagyonfááj 2012. október 18. 13:49
  „Gyula bátyánk válogatatlan remekművei ideokádva ismét!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő héten már aláírnak

A leendő járási székhelyek önkormányzataival az állam október 31-ig köt megállapodást a hivatalok… Tovább olvasom