Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Felszámolják a csornai fürdőt üzemeltető céget?

Felszámolják az osztrák tulajdonban lévő, az elmúlt években jelentős tartozásokat felhalmozott, a csornai fürdőt és a termálkútra alapozott kertészetet is működtető Kerti Park Kft.-t - tudta meg a Napi Gazdaság.

A lap keddi számában azt írta: a cég az önkormányzattal kötött szerződésben vállalt beruházások közül alig néhányat valósított csak meg, ráadásul a fürdőt be is kellett zárni, miután az áldatlan állapotok miatt augusztusban az ÁNTSZ visszavonta a működési engedélyt.

Az önkormányzat több szakértője is úgy véli, a Kerti Parknak csupán azért volt szüksége a fürdőre, hogy a kertészet fűtésére használt termálvizet a törvényi előírások szerint ne kelljen jelentős költséggel visszajuttatni a föld alá.

Olvasóink írták

 • 4. judit4 2009. szeptember 11. 12:52
  „Ha az önkormányzat "szakértői" úgy tudják, ahogy fent le van írva, akkor miért nem gondolkodtak egy kicsit is ezek a "nagyon okos" emberek, hogy mi fog történni a termállal, ha külföldi tulajdonba kerül. Vagy már megint az érdek....?
  Érdekes, amikor hazai tulajdonban volt, úgy tűnt, hogy nem volt különösebb gond az üzemeltetéssel, bár hagyott néhány apró kívánnivalót az az állapot is maga után. De legalább nem kellett félni a bezárástól.
  Most megkaptuk, fussanak a pénzük után, de sokba fog ez még nekünk kerülni attól tartok.
  Az ún. szakértők meg találják ki, hogy miként lehetne jövőre újra beindítani és okosan üzemeltetni... nem sok idejük van.”
 • 3. thermál 2009. szeptember 08. 15:00
  „Csak pozitivan ítélem meg az elmúlt évek eseményeit a termállal kapcsolatban. Valamikor még azt is mondtuk, hogy közel van a tehenészet és érezni a szagát. Ma pedig úgy gondolom, hogy a tehenészet illatszerbolt, a termál pedig bűzlik.”
 • 2. qeu 2009. szeptember 08. 13:40
  „moderálva, saját kérésre”
 • 1. kackac 2009. szeptember 08. 10:44
  „Szánalmas.
  Szánalmas város,
  szánalmas vezetők,
  szánalmas lakosok.
  Siralmas.
  Siralmas város,
  siralmas vezetők,
  siralmas lakosok.
  Nyomorult.
  Nyomorult város,
  nyomorult vezetők,
  nyomorult lakosok.
  Unalmas.
  Unalmas város,
  unalmas vezetők,
  unalmas lakosok.
  kackac”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százéves lett a legidősebb kapuvári

Századik születésnapját ünnepelte hétfőn özvegy Varga-Berta Györgyné Erzsi néni. Kapuvár legidősebb lakója szerint a legfontosabb az életben a becsületes munka. Tovább olvasom