Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Felmentették beosztásából a tűzoltóparancsnokot

Felmentették beosztásából a csornai tűzoltóság parancsnokát. Az utódot pályázat útján választják ki, addig a korábbi helyettes, Rácz Imre őrnagy látja el a parancsnoki teendőket.
Szerdán rendkívüli ülést tartott a csornai önkormányzat képviselő-testülete. Első napirendként megromlott egészségi állapotára tekintettel felmentették beosztásából Tudós József alezredest, a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság parancsnokát és szeptember elsejétől 2005. február 28-ig mentesítették a szolgálati kötelezettség teljesítése alól.

A parancsnoki teendőket az új vezető kinevezéséig Rácz Imre őrnagy látja el. Döntés született arról is, hogy az önkormányzat pályázatot hirdet a tűzoltó-parancsnoki állás betöltésére. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság megelőzési osztályvezetője, Szűcs György alezredes úgy vélte, Tudós József hatékonyan, eredményesen végezte munkáját. Azt kérte a képviselő-testülettől, hogy olyan személyt válasszanak, aki méltó utóda lesz a távozó parancsnoknak.

A továbbiakban módosították a képviselők az önkormányzat vagyonrendeletét, valamint a Nap utca és Arany János utca útburkolata felújításának műszaki tartalmát és ütemezését. Eszerint a Nap utca idén, az Arany János utcának az ifjúsági lakótelep és a Köztársaság utca közötti szakasza 2005–2006-ban újul meg. A beruházás megvalósítására egyszerű közbeszerzési eljárás megindítását rendelte el a képviselő-testület. Egyben bizottságot hozott létre a közbeszerzési eljárás lefolytatására és az ajánlatok elbírálására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén nem volt pollenpályázat

Az országos parlagfűellenes kampány dacára az elmúlt hetekben egyre több panasz érkezett a… Tovább olvasom