Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Fejlesztettek a csornai kollégiumban

Csorna - Új számítógépeket, informatikai eszközöket, szakköri felszereléseket vásárolt pályázatból a Szilágyi Erzsébet-kollégium.
Pályázati támogatással fejlesztett a közelmúltban a csornai Szilágyi Erzsébet Középiskolai Kollégium. Törekvéseiket két alkalommal is az Oktatásért Közalapítvány Kollégiumfejlesztési Kuratóriuma segítette. Számítógépeket, laptopokat vásároltak és a háztartási szakkör eszközállományát bővítették.

A sikerről Szeőcsné Élő Katalin, a kollégium vezetője számolt be a Kisalföldnek.

A háztartási szakkör eszközállományát is pályázati támogatással fejlesztették.
A háztartási szakkör eszközállományát is pályázati támogatással fejlesztették.

– Az egyik pályázaton 1,3 millió forintot nyertünk, a másikon 2,1 milliót kaptunk – mondta Szeőcsné Élő Katalin. – Az eszközpark fejlesztésére kapott összegből könyvtári állományunk színvonalát emeltük könyvek, CD-ROM-ok, lexikonok és DVD-lejátszók vásárlásával. A bútorzat egy részét is ki tudtuk cserélni, új szekrénysorban kaptak helyet az új multifunkciós készülékek. A most vásárolt LCD televíziókat a társalgóban, illetve a könyvtár melletti folyosón helyeztük el. A háztartási szakkör mikrohullámú sütővel, edény- és étkészlettel, vízforralóval gazdagodott. A néptánc szakkörünk színes felsőruházatnak, alsószoknyáknak, valamint karaktercipőknek örülhetett.

A kollégiumvezető hozzátette: másik pályázatuknak köszönhetően egy új számítógépes termet tudtak kialakítani. Megteremtették a vezeték nélküli internetes elérés lehetőségét az intézmény épületében. Az új informatikai terembe munkaasztalokat és székeket szereztek be, a meglévő számítógépes szobában pedig a régi, elhasználódott székeket újakra cserélték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagycsaládosok menthetnék meg Rábacsécsényt

Rábacsécsény - „Településmentő" akciót kezdtek a rábacsécsényiek is. Két, kétszáz-kétszáz… Tovább olvasom