Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Fagyasztott húst, felnit és motorfűrészt is lopott volt férjétől

A himodi asszony a gyanú szerint a férfi gyórói házából lopott, mert pénzre volt szüksége.
A Kapuvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2014. december 25-ét megelőző időben egy gyórói családi ház nyitott garázsából és a mellette lévő kazánházból motorfűrészt, fagyasztott húsokat és nyári gumival felszerelt négy Suzuki felnit tulajdonított el. A feljelentő elmondta, hétvégén történhetett a lopás, mert nem tartózkodtak otthon, üres volt a ház - írja a police.hu.

A kapuvári rendőrök az adatgyűjtés és nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével a sértett volt feleségét gyanúsítják. Az asszonyt 2015. január 15-én az egyenruhások elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor a nő beismerte, járt férje gyórói házában, amikor nem tartózkodtak otthon. Pénzre volt szüksége, ezért a kazánházból és a garázsból az eladható tárgyakat eltulajdonította és élettársa mihályi házába vitte. A melléképületből ellopott gázolajat és a motorfűrészt állítása szerint a férfi értékesítette.

A Kapuvári Rendőrkapitányság a 41 éves himodi nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A lopott felniket a rendőrök a házkutatás során megtalálták és lefoglalták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nélkülözhetetlenek a falubuszok járatai

Tovább olvasom