Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Évzáró a szanyi Bokrétánál

A szanyi Bokréta néptáncegyüttes idén is megtartotta hagyományos évzáró közgyűlését. Töreki Imre művészeti vezető foglalta össze az együttes éves munkáját és körvonalazta a jövő évi terveket.


A bokrétások 2010-ben közel ötven fellépést tudhatnak maguk mögött. Három külföldi meghívásnak is eleget tettek idén. Az évzáró közgyűlésen Töreki Imre művészeti vezető beszélt a tagok klubéletéről, a néptáncos tevékenység melletti egyéb társadalmi feladataikról is.

A szanyi bokrétások idén is évzáró közgyűlésen értékelték az évet.
A szanyi bokrétások idén is évzáró közgyűlésen értékelték az évet.

2011 legfontosabb feladataként jelölte meg a jövőre esedékes nyolcvanéves jubileum méltó megünneplését. Az Országos Néptánc Szövetséggel, a Nyugat-dunántúli Néptánc Szövetséggel és a helyi önkormányzattal közösen szervezik majd a rendezvényeket.

A kitüntetett táncosok Töreki Imrével és ifj. Greznár Zoltánnal.
A kitüntetett táncosok Töreki Imrével és ifj. Greznár Zoltánnal.

Az ünnepi évzárón Németh Gergely polgármester elismeréseket adott át a táncosoknak. Magyar Csilla és Berkes Péter Az év táncosa vándorserleget vehette át. Erdélyi Eszter és Szabó Alice szorgalmát és művészeti munkáját oklevéllel, Huszár Zsuzsanna példamutató szorgalmát tárgyjutalommal ismerte el. Jubileumot is ünnepelt az együttes. Ifj. Greznár Zoltán prímás huszonöt esztendeje kíséri az együttest hegedűjátékával. E nélkülözhetetlen, negyedszázadnyi tevékenységével nagymértékben hozzájárult a Bokréta sikereihez. Elismerő oklevélben és tárgyjutalomban részesült.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezárt termál, túlkínálat polgármesterjelöltekből

Rendőrségi ügyek, közéleti érdekességek adtak témát idén is az újságírónak és olvasnivalót… Tovább olvasom