Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Értékek mentén

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kapuvári alapszervezete másfél éve felfüggesztette működését. Az ok: a helyi tagság nem értett egyet a párt országos politizálásával.
Újra aktívan tevékenykedik a Kereszténydemokrata Néppárt kapuvári szervezete. Másfél évvel ezelőtt azért döntött úgy a tagság, hogy szünetelteti működését, mert nem értettek egyet azzal az iránnyal, amely felé az országos pártvezetés elindult. Ám most a megváltozott helyzetben úgy gondolják, újrakezdik, s az eredeti értékek mentén folytatják a politizálást.
A múlt héten taggyűlést tartott a kapuvári szervezet és új vezetést is választottak. Az elnök Németh Csóka Gábor lett, az elnökségbe id. Novits Lászlót, Kiss M. Sándort, Dukai Miklóst és Horváth Antalt választották. A vezetőség azzal a szándékkal kezdte meg munkáját, hogy megerősödve, új tagokkal és pártszimpatizánsokkal kiegészülve, a város politikai életében korábban elfoglalt helyét, kiemelkedő szerepét visszanyerve érvényesítse a kereszténydemokrácia alapelveit.
„ Ez az eszmeiség nemcsak egymás megsegítését, az emberi személyi méltóság megbecsülését jelenti, hanem a társadalmi béke megőrzését is biztosítja. A nemzeti, polgári elkötelezettségű pártokkal továbbra is szoros kapcsolatot kívánunk ápolni, de párbeszédre törekszünk a városban működő balliberális szervezetekkel is a város érdekében, mivel elsődleges célunk a település folyamatos fejlődésének segítése" – áll abban a közleményben, melyet a párt elnöksége juttatott el szerkesztőségünkhöz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zene és lelkiség Gartán

A kapuvári Szent Ferenc-templomban a Gartai Népfőiskola hagyományos hangversenyét a szervezők a… Tovább olvasom