Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Érdemkeresztes polgármester

Dr. Biró Péter, Kapuvár polgármestere a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje kitüntetést vehette át a Belügyminisztériumban nemzeti ünnepünkön. Dr. Biró  elmondta: feltételezése szerint a megegyezésre törekvő munkáját díjazták, mely az elmúlt évek várospolitikáját jellemezte.
Dr. Biró Péter
Dr. Biró Péter úgy érzi, az elmúlt két ciklusban a képviselők a város érdekében felül tudtak emelkedni a pártpolitikai célokon. Ezen túl a területfejlesztés során végzett tevékenységét és a polgármesteri munkát is elismerte ezzel a belügyminiszter. A polgármester elmondta, számára is meglepetés volt a kitüntetés ténye. A Kisalföldből értesült a megtisztelő elismerésről.
– Az elmúlt évek során nem vágytam ilyen kitüntetésre, a kötelességemet kell teljesítenem. Az elismerést követően a családom és a munkatársaim is nagyon örültek, úgy érzem, talán jobban is, mint én. Megtisztelő volt számomra, hogy az állatorvos kollégáim is gratuláltak. Ez az elismerés még nagyobb felelősségvállalásra ösztönöz, mint ahogy eddig végeztem munkámat. A választási ciklus végén elégedett lennék, ha a város intézményei megfelelően működnének, rendben lennének az utak és növekedne a város megtartóereje. Ha megfelelő munkalehetőség van a városban, akkor a lakosság is elégedett, s remélem, ezt a ciklus végére a képviselők közös munkájával el tudjuk érni – mondta befejezésül a polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többletkiadásokkal számolnak

Farád túljutott a nagyberuházásokon és ez vitathatatlan érdeme a korábbi polgármesternek –… Tovább olvasom