Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Érdemes lesz korán kelni Osliban

A Mikulásnak öltözött osli lapterjesztő szombat reggel ajándékot ad a Kisalföld mellé. Németh László már tavaly is beöltözött a helyi gyermekek legnagyobb örömére.

Szombat reggel a Mikulás hordja ki a Kisalföldet Osliban, aki a lap mellett ajándékkal is kedveskedik a Kisalföld előfizetőinek. A helyi lapterjesztő, Németh László elmondta, már az elmúlt évben is beöltözött és Mikulásként akcióját osztatlan siker kísérte. Természetesen leginkább a helyi gyermekek körében.

– Nagyon sok visszajelzést kaptam a községben, gyerekek és felnőttek is kifejezték tetszésüket az ötlet iránt – mondta a Mikulásnak öltözött lapterjesztő. A sikeres akciót szombat reggel is megismétli azzal a kiegészítéssel, hogy aki reggel ébren várja az ajtóban vagy a kapuban a Kisalföldet, az ajándékot is kap a Mikulástól.

Osliban a Mikulás hordja ki a meglepetéssel együtt járó Kisalföldet. ˝Minden előfizetőnek szánok egy apró ajándékot˝ – tudatta Németh László.
Osliban a Mikulás hordja ki a meglepetéssel együtt járó Kisalföldet. ˝Minden előfizetőnek szánok egy apró ajándékot˝ – tudatta Németh László.

– Minden előfizetőnek szánok egy apró ajándékot, ám azt hozzá kell tennem, hogy a Kisalföld legújabb előfizetője – aki a napokban fizetett először elő a lapra – a többieknek adott ajándékon felül egyéb meglepetést is kap – mondta Németh László. Elmesélte, szombat reggel közel másfél óra alatt járja végig a napjainkra 174-re bővült osli előfizetői kört.

– Örömmel tudom elmondani, hogy amikor átvettem az osli terjesztést, a Kisalföld előfizetőinek létszáma jóval kevesebb volt a jelenleginél és a növekedést a válság hónapjai alatt is tudtuk tartani – újságolta az osli Mikulás.

A piros ruhát azonban nem csak az újság előfizetői kedvéért veszi fel a férfi. Ahogy a Kisalföldnek elmondta, több helyi rendezvényre is hívták, ahol szintén jelmezben örvendezteti meg a gyermekeket. Fekete ruhás kísérőt – krampuszt – nem alkalmaz az osli Mikulás, hiszen véleménye szerint a helyi gyermekek egytől egyig a jobbak közé tartoznak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elődje is segíti az új polgármestert Bogyoszlón

Varga Tamás bogyoszlói polgármester szerint munkájában legfontosabb az együttműködés. Ennek jeleként… Tovább olvasom