Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Épp eltolni próbálta a karácsonyi Trabantot, amikor elcsípték a rongálót Csornán - fotók

Előállították és kihallgatták. Az is kiderült, hogy kábítószert fogyasztott.
A rendőrségre január 4-én 20 óra körül érkezett bejelentés, amely szerint Csornán, a Soproni úti körforgalomban dekorációs céllal elhelyezett Trabantot egy ismeretlen, az első kerekei előtt lévő betonlap eltávolítása után megpróbálta eltolni - írja a police.hu.

A járőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd elfogtak egy 27 éves férfit, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök a férfit a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfinél felmerült a kábítószer fogyasztás gyanúja, ezért vele szemben kábítószer gyorsteszt került alkalmazásra, ami pozitív eredményt mutatott.
 
Fotók


A gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy a kihelyezett autót már korábban - január 2-án - is megrongálta, akkor a gépkocsi ajtajának ablakát törte be egy kézi zsírzó szerszámmal.

A nyomózók a férfinél házkutatást tartottak, amely során a korábbi rongálás elkövetésének eszközét megtalálták és lefoglalták.

A Csornai Rendőrkapitányság M. Péter ellen garázdaság, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csatornába csapódott egy Land Rover, egy másik autó fejtetőre állt Rábakecölnél - fotók

A csatornába csapódott egy Land Rover, egy másik autó fejtetőre állt Rábakecölnél - fotók
Mindkét jármű megcsúszott az úton. Tovább olvasom