Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Ének és vers fogadta az újságos Mikulást

Ajándékokkal érkezett a szombati Kisalföld az osli előfizetőkhöz. A helyi lapterjesztőt a gyermekek reggel versekkel és énekkel várták. Csomagot kapott egy hetvenéves hölgy is.

Ahogy azt megírtuk, Osliban a Mikulás hordja ki a reggeli Kisalföldet az előfizetőknek. A lap helyi terjesztője, Németh László immár második éve vállalta, hogy a gyermekek legnagyobb örömére Mikuláskor beöltözve hordja ki az újságot. Korábban már jeleztük, hogy Osliban aki reggel személyesen várja az újságos Mikulást, a lap mellé ajándékot is kap. Nos, Németh Lászlót minden előfizetői portán már kora reggel ébren várták.

Tóthéknál a szülők a friss újságot, a gyermekek a csomagot várták a Mikulástól.
Tóthéknál a szülők a friss újságot, a gyermekek a csomagot várták a Mikulástól.

– A gyermekek sok helyen verset mondtak, énekeltek, de olyan ház is folt, ahol filmre vették a reggeli újságátadást – mondta Németh László.
Tóth Szabolcséknál Osliban mind a három gyermek készült. Miközben a szülők átvették lapunk szombati számát, Döme, Szilárd és Bence ünnepi énekekkel lepte meg a Mikulást. Megérdemelték az ajándékcsomagokat. Ahogy Tóth Szabolcs elmondta, most a Mikulás hozott ajándékot, más reggeleken azonban a család várja meleg kávéval a Kisalföld terjesztőjét.

Ajándékot kapott Osli legújabb Kisalföld-előfizetője, a hetvenéves Margit néni is.
Ajándékot kapott Osli legújabb Kisalföld-előfizetője, a hetvenéves Margit néni is.

Németh László csomaggal kelt útra a Kisalföld legújabb, osli előfizetőjéhez is, a hetvenéves, erdélyi származású Doroha Margithoz. Ahogy az idős hölgy a Kisalföldnek elmondta, első előfizetését vehette kézhez a napokban, hiszen – bár tíz éve él Magyarországon – ez idáig nem fizetett elő semmilyen újságra.

Németh László a Kisalföldnek hozzátette, általában reggelente egy-másfél óra alatt végez az előfizetők felkeresésével, ám szombat reggel – a sok vers és ének miatt – kissé elhúzódott az aznapi Kisalföld kiszállítása. Ezt azonban egyáltalán nem bánta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcvanegy támogatott pályázat Csornán

A képviselő-testület legutóbbi ülésén döntött a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati… Tovább olvasom