Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Emelkedik a presztízse a sportegyesületnek

Családi János, a Csornai Sportegyesület (CSSE) elnöke reagált a lapunkban megjelent, az egyesületet érintő kérdésekre.
Mint megírtuk (Kisalföld, június 29.), a csornai képviselő-testület legutóbbi ülésének közmeghallgatásán többen szóltak a sportegyesület ügyeiről, így a kézilabda városi helyzetéről is.
– Király Norbert szerint nem tanúsítunk érdeklődést a kézilabdások eredményei iránt – mondta Családi János.

Hangoztatta, az utánpótláscsapat épp a CSSE-ből vált ki néhány szülő ötletére, akik szerint egy külön egyesületben magasabb színvonalon lehetne játszani.

– Összehívtuk a szülőket és több érintettet, akik előtt kértük, Király Norbert vállalja el a kézilabda-szakosztály vezetését, ám válaszra sem méltatott bennünket – mesélte a CSSE elnöke.
Vados Ferenc felszólalására – miszerint több szakosztály megszűnt a városban – válaszul elmondta, a tekeszakosztályok már évekkel ezelőtt kiváltak a CSSE-ből, öt éve nem szűnt meg szakosztály, emellett pedig az egyesület sportolói létszáma több mint félszáz fővel gyarapodott.

– Nőtt az utánpótláslétszámunk és megalakult a Csorna II. kézilabda-, valamint a női labdarúgócsapat is – mondta Családi János.

Hangsúlyozta, az egyesület presztízse egyre nő, amit fémjelez Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének, az Audi-ETO női kéziseinek, a Budapesti Honvédnak és sok válogatott sportolónak a csornai látogatása.
– Véleményem szerint aki e hírnevet rombolja, nem vallhatja magát csornainak – tette hozzá Családi János, a CSSE elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszavazták a kórházi ágyátcsoportosítást Csornán

A csornai képviselő-testület fideszes többsége a legutóbbi ülésen megszavazta egyes sebészeti és… Tovább olvasom