Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Elvették a gyórói klub kulcsát

˝Gyórón közösségi szálló működik a volt iskolában? A kulcsa a gyerekeknél, felügyelet nincs, ha reggelig akarnak maradni, akkor addig maradnak. Ha valami történik, ki lesz a felelős?˝-kérdezi olvasónk.

Olvasói SMS
Gyórón közösségi szálló működik a volt iskolában? A kulcsa a gyerekeknél, felügyelet nincs, ha reggelig akarnak maradni, akkor addig maradnak. Ha valami történik, ki lesz a felelős? Aggódó
– A volt iskola egyik helyiségét még régebben odaadtuk a helyi ifjúságnak azzal a céllal, hogy zárt helyen, helyben szórakozzanak. Többhavi működés után a klubot egyszer bezártuk a településről érkező panaszok miatt. Ezt követően a képviselő-testület tagjainak kérésére újból megnyitottuk a helyiséget, ám a panaszok nem szűntek meg, így a fiataloktól a községháza ismételten elvette a lehetőséget és természetesen a kulcsot is – mondta el érdeklődésünkre az SMS-re reagálva Ötvös László polgármester.

Olvasóink írták

  • 1. editkeke 2010. november 17. 16:13
    „Kedves gyórói aggódó szülő!!Nem tartom jó megoldásnak, hogy elvették a gyórói klubbot a fiataloktól!!! Végre volt egy olyan biztonságos hely, ahol nem kellett a szülőknek azon idegeskedni, hol és merre jár a gyermekük!!! Most, hogy bezárták, nincs a faluban egy olyan hely ,ahol játszani, szórakozni tudnának!!!, Az pedig, hogy felügyelet nélkül vannak, könnyen meglehetne oldani, pl: a faluőrnek!!!! Azonban nem hiszem, hogy olyan vandálok lennének a gyerekek!!! Úgy gondolom ezt egy olyan aggódó szülő irhatta, akinek olyan elkényeztett a gyermeke, hogy nem tud beilleszkedni a társaságban !!! Éppen ezért nem a többi gyermeket kellett volna megfosztani a helytől, hanem meg kellene tanitani a gyermekét a társaságban való viselkedésre!!!! EGY REAGÁLÓ SZÜLŐ”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három koncert az iszapkárosultakért

Rábaköz - A My Way és a Voltrex együttes jótékonysági koncertsorozatot tart a Kolontárt és a… Tovább olvasom