Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Eltűntek Csornán a MIÉP-jelöltjének plakátjai

A vasárnapi képviselő-választás MIÉP-jelöltje feljelentést tett, mivel a személyét népszerűsítő plakátok eltűntek Csorna közterületeiről.

Az érintett Molnár Tivadar az MTI megkeresésére elmondta: huszonhét táblát helyeztek ki a rábaközi kisváros frekventált helyeire,a nagy forgalmú gyalogátkelőkhöz, a parkokhoz Kedd este a lábakra erősített táblák még sértetlenek voltak, szerdán azonban 24-nek csupán hűlt helyét találták.

Molnár Tivadar szerint az akció politikai indíttatású és a MIÉP-re fókuszál, hiszen a Fidesz és a Jobbik közelben lévő hirdetményeihez nem nyúltak hozzá ismeretlen kezek. Hozzátette: a tettesek drótvágóval is rendelkezhettek, azzal vágták el a huzalokat, amelyek a táblákat rögzítették.

A jelölt a helyi választási irodán még nem tett kifogást az ügyben.
A Győr-Moson-Sopron megyei 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben - Csornán és környékén - azért kell időközi választást tartani, mert a térség országgyűlési képviselője, a fideszes Áder János mandátumot szerzett a júniusi európai parlamenti választáson. A két megbízatás a hatályos törvények értelmében összeférhetetlen, ezért Áder János július 13-án lemondott egyéniben szerzett országgyűlési mandátumáról.

A vasárnapi választáson öt jelölt indul: Balogh Csabát az MSZP, Demjén Mihálynét, a Seres Mária vezette Civil Mozgalom indítja. A Fidesz-KDNP jelöltje Gyopáros Alpár, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltje Takács Krisztián, a MIÉP-é pedig Molnár Tivadar.

Olvasóink írták

 • 15. banya21 2009. november 10. 07:18
  „Ezt is nézzétek meg:
  http://docs.google.com/present/edit?id=0AZdr3EuRCzNzZGQ0bjZ4emdfMTIzanEzemc5ZnY&hl=hu

  De, ha ógy alakul, hogy mindkettő jól jár, akkor, ha nem is nyilvánosan, de meg tudnak egyezni. például:
  - képviselői jövedelmek,
  - költségtérítések,
  - rádiófrekvencia elosztás
  stb., olvassa mindenki gróf Széchenyi István gondolatait.”
 • 14. barcog 2009. november 06. 18:56
  „Kedves hozzászólók!

  A szavazástól való elzárkózás kinek kedvez? FIDESZ-t és MSZP-t vakon támogatóknak, mert ezek akkor is elmennek szavazni, ha cigány gyerek hull az égből. A végeredmény, ha megismétlik, ha nem akkor is csak a két nagy közül lesz a befutó!
  ÉBRESZTŐ! EL KELL MENNI SZAVAZNI BÁTRAN, MERT AKKOR A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LESZ VÁLTOZÁS EBBEN AZ ORSZÁGBAN! 20 ÉVBŐL ELÉG! LEGYEN MÁR ÚJ ERŐ A PARLAMENTBEN, SŐT AZ EGÉSZ PATKÓT ÁT KELL SZABNI MÁR 2010-BEN.
  A CIVIL MOZGALOM NEKEM A LEGSZIMPATIKUSABB, DE HA NEKTEK NEM TETSZIK, AKKOR VÁLASZHATTOK MÁSIKAT, CSAK NE FIDESZ ÉS NE MSZP JELÖLT LEGYEN!

  ANNAK, AKI NEM SZAVAZ SZERINTEM NINCS JOGA SZIDNI A KÖVETKEZŐ KORMÁNYT, BÁRMILYEN LESZ.
  A KÖZÖNYÖSSÉG IS SZAVAZAT, MERT EZZEL HOZZÁSEGÍTED A TOVÁBBI NÉPBUTÍTÁSHOZ A JELENLEGI POLITIKUSOKAT.”
 • 13. fiataldemokrata 2009. november 06. 17:15
  „Kedves Tódi!
  Sajnos pont ezzel a hozzáállással van a baj. Elegünk van a politikából, kinek miért, ezért úgy döntünk, hogy nem megyünk szavazni. Aztán továbbra is elegünk lesz a politikából, és csak szidjuk hordjuk a politikusokat. Mire fel, ha még arra sem vettük a fáradságot, hogy 10 percet rászánjunk arra, hogy demokratikus jogunkkal élve beleszóljunk saját életünkbe? Nem számít a részvétel? Akkor két forduló lesz, nem baj, kétszer annyit költünk rá... Aztán a végén mégsem lesz képviselőnk, mert annyira nem érdekel bennünket, hogy felemeljük a fenekünket. Annyira azért érdekel, hogy a meleg szobából, a gép mellől kritizáljunk valamit.”
 • 12. janika 2009. november 05. 17:20
  „Lehet, hogy rajta van a Csurka legújabb hőskölteménye "Házasodik az MSZP a FIDESSZEL" című dráma! mDe lehet, hogy Libajnai a Csicsolinával?”
 • 11. tódi 2009. november 05. 16:29
  „Választás ?

  Már csak a rokonok-ismerősök mennek el .
  Lesz is 15% a részvétel , de valójában ennyit sem számít.”
 • 10. janka 2009. november 05. 15:17
  „Nem csak Csornán de a környező falavakban is el tüntek a plakátjaik( nem mintha hiányozna ), de egyenlő fegyverek egyenlő eséjek.( Bár a végeredmény ugyan az: választás után sz...nak a fejünkre)”
 • 9. Reális 2009. november 05. 10:30
  „Na most már a miép is elkezdhet rasszistázni,gárdistázni,nácistázni,szélsőjobbozni!Nevetséges egy ország ez!”
 • 8. Jandex 2009. november 05. 10:01
  „3. hozzászólás gamergabor
  Dehogy tűnnek el,majd nézel mint a "vettmalac" ha a választási kampányban feltűnik az összes párt és tartja a markát a kampány pénzekért! :))))))))))”
 • 7. Goldman 2009. november 05. 08:34
  „Na, ezekért az ócska "választási plakát"-nak nevezett tákolmányokért nem kár. Nem is engedném őket ilyen formában kirakni.”
 • 6. mauz 2009. november 04. 21:53
  „Biztos a nácik, meg a szélsőjobbosok voltak, egyértelmű.

  Ebben az országban az MSZ(M)P volt mindig is a leginkorrektebb, gondoljunk is csak a koncepciós perekre, meg a dicső 40 évre...

  Meg az utóbbi 20 évre...”
 • 5. Szilágyi_Zsolt 2009. november 04. 21:46
  „A címben nem kell a kötőjel!”
 • 4. Primax 2009. november 04. 21:12
  „Létezik még a MIÉP....?”
 • 3. gamergabor 2009. november 04. 21:01
  „érdekes azthittem ők már eltüntek:)”
 • 2. Jandex 2009. november 04. 20:38
  „Na most mi lesz esni fog a hó meg a Ft árfolyam?:)))))))) /valakinek biztos nagyon tetszett és haza vitte mindet!:))))/”
 • 1. jánosi 2009. november 04. 20:20
  „Vajon ki nem szereti a MIÉP-et ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idősek klubja létesül uniós támogatással Csornán

Jövő év elején korszerű, akadálymentes klubot vehetnek birtokba az idős emberek Csornán; a… Tovább olvasom