Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Előzetesben a Rábaköz szépe

Sikkasztás alapos gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték a kapuvári szépségkirálynőt. Információink szerint egy megyei pénzintézet több tízmilliós sikkasztás miatt tett feljelentést.
illusztráció

Sikkasztás miatt tett feljelentést egy megyei pénzintézet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon. A főkapitányság vizsgálati osztálya sikkasztás alapos gyanúja miatt folytat eljárást N. Éva és P. József kapuvári lakosok ellen. Mindketten előzetes letartóztatásban vannak.
A kapuvári N. Éva nem ismeretlen a Kisalföld olvasói előtt, hiszen többször szerepelt lapunk hasábjain, sőt, a címlapon is. A hölgy ugyanis gyakori szereplője volt a környékbeli szépségversenyeknek és nemegyszer győztesként hagyta el a színpadot. Kapuváron, majd a csornai Nyárutón és a Rábaköz szépe választáson is ő nyert. Tavaly egy nemzetközi férfimagazin oldalairól is visszamosolygott.

Első a béke

Annak idején a kapuvári hölgy – aki egy csornai bankfiókban dolgozott – úgy nyilatkozott a Kisalföldnek, hogy a foglalkozása egyben a hobbija is. És hogy tudását tökéletesítse, felsőfokú bankárképzőben is tanult. Arról is beszélt: nagy álma, hogy ő legyen Magyarország első miniszterelnök asszonya, s mint ilyen, a világbékéért küzdjön, mert „...a nyugalom, a megértés és a béke a legfontosabb a világon".
Lapunk megkereste az érintett pénzintézetet is, melynek fővárosi kommunikációs igazgatósága nevében Andok Ágnes szűkszavú nyilatkozatott adott ki.

„ Az intézmény csornai fiókjában történt szabálytalanság kapcsán a bank belső vizsgálatot folytat. A bank fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy ügyfeleit semmilyen kár nem érheti, de a folyamatban lévő vizsgálatról a bank nem nyilatkozik."
Kiss Imréné őrnagy, a megyei főkapitányság sajtóreferense a kárértékről nem kívánt nyilatkozni, mivel annak megállapítása majd a nyomozás feladata lesz.
Noha sem a rendőrség, sem a pénzintézet nyilatkozata nem utalt a sikkasztás mértékére, a Kisalföld információi szerint sok tízmilliós nagyságrendről van szó.

Kapcsolódó cikkek:

Lesz-e pénz a Rábaköz szépére ? (2002-05-31) >>
Miniszterelnök szeretne lenni (2002-06-24) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz év lemaradást kell behozni

A mezőgazdaságból élők szerint megint mélyponton van az agrárium. Abban reménykednek, hogy sok… Tovább olvasom