Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Elöregedtek a fák, kivágták

Szeretném megkérdezni a kapuvári illetékesektől, hogy kinek volt olyan gondolata, hogy egy egész városrészt csúfítsanak el?

Olvasói SMS
Szeretném megkérdezni a kapuvári illetékesektől, hogy kinek volt olyan gondolata, hogy egy egész városrészt csúfítsanak el: fák felmetélése, kivágása. Kívánom a tisztelt városvezetésnek, hogy a nyári negyven fokban üljenek ki a napra mindenfajta védelem nélkül! Egy kapuvári

– A munkákra a fák életkora miatt és a vagyonvédelem érdekében volt szükség. A Rába- part fáit több esetben döntötte a szél a szomszédos épületre, kivágásuk indokolt volt. Pótlásukat, természetesen ugyancsak gesztenyefákkal, el fogjuk végezni. A mozinál álló fa visszavágását szintén a növény életkora indokolta. Ugyancsak ez volt az oka a mentőállomás előtti fák kivágásának is. Ezt egyébként a mentők is kérték. A többi fa visszanyesése a városi főkertész szakmai irányításával történt. Ezt egészségi állapotuk és a környezet védelme tette szükségessé – tájékoztatott lapunk megkeresésére Hámori György polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórház: közbeszerzés után jöhet csak az alapkő

Tovább olvasom