Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Előadás a munkajogi törvények változásáról Csornán

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, egy határon átnyúló osztrák–magyar program keretében, a Csornai Többcélú Kistérségi Társulással együttműködve ingyenes előadást szervez.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, egy határon átnyúló osztrák–magyar program keretében, a Csornai Többcélú Kistérségi Társulással együttműködve ingyenes előadást szervez „Az új munka törvénykönyve (Mt) a mindennapokban" címmel október 11-én, csütörtökön 9–13 óráig a csornai polgármesteri hivatal dísztermében.

Az előadást Torma Beáta szakokleveles munkajogi tanácsadó tartja. A tájékoztató során szó lesz a munkaszerződések változásairól az új törvény függvényében, az új Mt. szerinti munkaszerződésekről, a munkaszerződések módosításáról, tartalmáról. Gyakorlati szempontból ismerhetik meg az érdeklődők az új Mt. egyéb fejezeteit (megszüntetési folyamat, felmondás, munkaidő-beosztás, elszámolási időszak, szabadságok, új munkaidő-nyilvántartási lehetőségek, a bérpótlékok gyakorlata).

Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezt október 10-én 12 óráig lehet megtenni Szabó Editnél a csorna@gymskik.hu e-mail címen, illetőleg a 96/260-147-es telefonszámon. Mind a munkáltatókat, mind a munkavállalókat várják a szervezők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molnárné Boros Katalint választották polgármesternek Tárnokrétiben

Sikeres választás: Molnárné Boros Katalint választották meg a tárnokrétiek a község új… Tovább olvasom