Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Ellopták a ballagási ajándékot

Három hét után ellopták Kun Ricsi ballagási ajándékát, egy kerékpárt. A csornai fiú szülei részletre vették a kétkerekűt, pótolni nem tudják.

Nem sokáig örülhetett a csornai Kun Richárd ballagási ajándékának. Ötvenezer forintos biciklijét ugyanis három hét után ellopták. A szülők részletre vették a kerékpárt, így most is fizetni kell érte.

– Fiamnak régi vágya volt egy bicikli, de nem voltunk olyan helyzetben, hogy megengedhessük magunknak a vásárlást – mondta a Kisalföldnek Kunné Király Andrea, a fiú édesanyja. – Nyolcadikos ballagása alkalmából aztán úgy döntöttünk, meglepjük eggyel. Ötvenezer forintért vettük, részletre, és mindannyian nagyon örültünk neki, hiszen Ricsi is boldog volt. Három hétig hajtotta is, mígnem lakásunk lépcsőházából, a kerékpártárolóból eltűnt. Aznap éjjel egyébként még egy kislány járgányát lopták el ugyanonnan, néhány nappal ezelőtt pedig újabbnak kélt lába.

Kun Ricsi szüleitől ballagására új bicajt kapott. Most mégis kölcsönkerékpárral jár. Édesanyja olvasóinktól kért segítséget.
Kun Ricsi szüleitől ballagására új bicajt kapott. Most mégis kölcsönkerékpárral jár. Édesanyja olvasóinktól kért segítséget.

Kunék a rendőrségen feljelentést tettek, ám nem sok jóval biztatják a családot. Ők ugyan feltételezik, ki lehet a tolvaj, de bizonyítékuk nincs, és persze a jármű sem került elő. Azóta Richárd egy kölcsönbiciklivel közlekedik.

– Sokat dolgoztunk érte, hogy összejöjjön a ballagási ajándék. Másikat természetesen nem tudunk venni, hiszen ez sincs még kifizetve. Nagyon bánt bennünket a dolog. Nem csak a bicikli miatt kesergünk. Jobban fáj, hogy a fiamnak okoztak bánatot – jegyezte meg Kunné Király Andrea.
Az édesanya azt kéri olvasóinktól, ha valakinek akad esetleg megunt vagy már nem használt biciklije, segítse ki a családot. Rábaközi szerkesztőségünkön keresztül vehetik fel velük a kapcsolatot. 

Olvasóink írták

 • 3. Ancsy107 2013. július 18. 14:53
  „nem a rendőrsééggel van a probléma hanem a törvényekkel, hogy a bűnözőnek mindent szabad... a rendőr ha felelmeli a kezét már bíróság elé áll fegyelmi meg minden ... ezek ellen meg csak bizonyitékkal lehet tenni valamit... vicc... az ilyennek minimum 1 év közmunka ....”
 • 2. lizike74 2013. július 18. 07:39
  „Szinte nincs család aki ne járt volna így,érthetetlen. A minap is így jártak győri barátaink, zárt tárolóból behatolási nyomok nélkül tünt el a kerékpárjuk. A rendőrök jelezték, hogy sok az ilyen eset, mondhatni tömeges. Érthetetlen miért nincs kerékpáros igazoltatás, én évek óta kerekezem mégsem igazoltattak sehol. A becsületes ember megveszi, félti, óvja amiért megdolgozott, mások pedig ellopják, majd potom pénzért eltékozolják. Véget kellene ennek vetni. Jó lenne , ha a hatóságok is segítenének.”
 • 1. Tapmancs 2013. július 18. 04:34
  „Vegyék fel a kapcsolatot a tolvajkergetőkkel, ha már a rendőrség nem azt teszi ami a dolga.

  http://tolvajkergetok.hu/”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Csornáért, törvényesen˝

Iskolai ügyekben is döntött hétfői ülésén a csornai képviselő-testület. Módosították a távhő díját… Tovább olvasom