Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Elkészült, megrendelhető Szabó Andris új CD-je

Budapest–Bősárkány - A lemezgyártók ígérete szerint december 12-re elkészül Szabó Andris új CD-je A szívemmel is látható – Andris 2. címmel. Olvasóink, előfizetőink igencsak kedvezményesen, 1990 forintért juthatnak hozzá az igazi szenzációt és szép ünnepi ajándékot ígérő koronghoz, ha december 14-ig megrendelik. Karácsonyig házhoz szállítjuk.
Amint arról már beszámoltunk, november végén Andris újra bevonult Benkő László irányításával a fővárosi Médiageneral stúdióba. A hely, a zeneszerzők, a hangmérnökök és közreműködők a tavalyi tapasztalatok alapján megint igen jó választásnak bizonyultak.

Alig egy éve jelent meg a bősárkányi Szabó Andris „lemezre írt álma", egy saját zenei CD. A vak fiút az omegás Benkő László irányításával az Első Győri Lions Club és a Kisalföld segítette hozzá a koronghoz. A Dalokban élnek a fények című lemez nagyot fordította a vak fiú életén. Szinte az egész ország megismerte, fellépésről fellépésre jár, s idén május óta a legfiatalabb magyar aranylemezes címével is büszkélkedhet. Zenei képzését azóta is támogatja az Első Győri Lions Club. Ők most egy újabb CD készítésére kérték a fiút és támogatóját, Benkő Lászlót. Az album karácsonyi korongnak indult, ám annál sokkal több lett belőle. Újabb zenei ecsetvonásokkal rajzolja meg a napokban éppen születés- és névnapját is ünneplő tizenkét éves fiú portréját.

Szabó Andris a CD-felvételen. Fotó: H. Baranyai Edina

A stúdiómunka igen nagy fegyelmet és odaadást kívánt meg Andristól. Emberpróbáló feladat volt, de remekül megoldotta. Ahogy fáradtan, de annál boldogabban mondta a munka végeztével: „Igen nehéz volt, de megérte." A hangzó anyag összeállítója, Benkő László zeneszerző ismét megerősítette: igen nagy meglepetés lesz az új korong. „Olyan feladat elé állítottuk a fiút, amely érett előadókat is keményen megdolgoztatott volna, ám Andris fegyelmezetten és kiváló minőségben énekelte fel a dalokat."

A dalok sorrendje:
Benkő–Trunkos: A szívemmel is látható
Halász Judit–Bródy János: Mit tehetnék? (duett)
Máté Péter–Szécsi Pál: Éjszakák és nappalok
Benkő–Trunkos: Miért, mondd, miért?
Neoton Família (Pásztor–Jakab–Hatvani): Ha elmúlik karácsony
Máté Péter: Hogyha én lennék a fény
Jingle Bells – Száncsengő
Jingle Bells – német és angol változat
Jingle Bells – karaokeváltozat

A lemezen közreműködnek: Jankai Béla, Kaposvölgyi "Golyó" József, Kiss István, Pál Zoltán, Garda Zsuzsa és Demeter György

A CD kilenc zenei anyagot tartalmaz. Az előzetes tervekhez képest mindössze annyi a változás, hogy Halász Judit elfoglaltságai miatt ígérete ellenére végül nem tudta vállalni a közreműködést, így egy másik neves énekesnő, Garda Zsuzsa szólal meg egy duettben a fiúval.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztria érdeklődik

Kapuvár - Az osztrák nagykövet kapuvári tárgyalásain elhangzott: a szomszéd ország cégeit a… Tovább olvasom