Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Elhunyt a kisfiú, akire kapu dőlt a csornai termálban

Csorna - Hétfő délután a győri kórházban meghalt az az öt éves csornai kisfiú, akire az elmúlt héten dőlt rá egy futballkapu. A további nyomozást a megyei rendőrök végzik, ám a gondatlan veszélyeztetés, halált okozó veszélyeztetésre módosult az eljárás során.

– Hétfő délután a győri Petz Aladár Megyei Kórházban elhunyt az az öt éves csornai kisfiú, akire a múlt héten a csornai termálban rádőlt egy vas futballkapu - erősítette meg a Kisalföld információját Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőrfőkapitányság sajtószóvivője. Hangsúlyozta, a gyermek halálával a további eljárást a megyei rendőrök veszik át és a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés tényállása halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésre módosult. Az ismeretlen személy ellen kezdett vizsgálatot a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság bűnügyi osztálya folytatja a továbbiakban.

Pünkösd hétfőn a csornai termálban, nem sokkal a fürdő esti zárása előtt egy öt éves kisfiúra dőlt egy fém futballkapu. A Kisalföld információi nyomán a csornai rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, ami most a megyeieknél súlyosbodott. A baleset után a gyermeket a szülők a csornai kórházba szállították, ahonnan mentő vitte a megyei kórházba.

A baleset körülményeit a fürdő illetékesei azóta sem kommentálták, a megyei kórház - a szülők kifejezett kérésére - nem adott információt az esetről.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. kitya 2009. június 11. 17:17
  „Nyugodj békében kiscsillag!Édes álmod őrizzék az angyalok,s mint egy kiscsillag vigyázz azokra akiket itt hagytál!Tudom ha az égre nézek látni foglak téged s vigyázó szemed nyugalmat ad nékem.Őszinte részvétem a családnak!”
 • 34. andi12 2009. június 11. 12:26
  „,,Örök álom zárta le a szemedet, könnyek között emlegetjük a Te drága nevedet. Elmentél tőlünk egy végtelen útra, melyről csak visszanézni lehet, visszajönni soha. Hazafelé nem építettek utat, de ha mégis lenne egy irány, mely otthonod felé mutat, ugye hazajönnél, visszahozna a szeretet, letörölnéd arcunkról az érted hulló könnyeket."
  Bali,nyugodj békében, nem felejtünk el soha! :(”
 • 33. csajszi23 2009. június 10. 15:15
  „Őszinte részvétem a családnak!”
 • 32. Nővérke 2009. június 10. 14:40
  „Nyugodj békében Kis Pocok!

  Nem lehet leírni, azt az emberi nagyságot, amiről Bali szülei tanúbizonyságot tettek! Nem tudom, hányan lennének képesek rá! Ezért szeretném megkérni a "kedves" hozzászólokat, akik donorvadászatról és egyéb okosságokról beszélnek, hogy tartsák magukban a véleményüket!”
 • 31. todoer 2009. június 10. 13:35
  „A világon legkegyetlenebb dolog ha egy szülő temeti el a gyerekét .Sajnos az ismeretségi körömben van akinek pár éve Győrben egy iskola udvarán történt ugyanilyen halálos baleset a kisfiával .
  Kimi01 ha dolgoztál intenzíven ,tudhatod hogy akár órák múlva is történhet " beékelődés " .Sajnos egy vesére , szívre vagy más szevre váró kisgyerek szüleinek egy másik gyermek halála ad reményt .
  Minden tiszteletem a szülőké hogy felülemelkedtek fájdalmukon és megadták a reményt 5 kisgyerek szüleinek .
  Talán picit enyhíti gyászukat hogy kisfiuk ezekben a gyerekekben tovább él .”
 • 30. kimi01 2009. június 10. 11:28
  „Őszinte részvétem a családnak!
  Ez szörnyű, de a tragédia kapcsán sok kérdés foglalkoztat, nem azonnal vitték be a kisfiút a kórházba, később lett rosszul. Mi a bánatot csináltak vele a kórházban?
  Ezek szerint nem az élettel össszeegyeztethetetlen sérülései voltak.
  Ismerem sajnos a" szervvadász"dokikat, nem kevés lóvét kapnak. Dolgoztam az intenzíven, még ha van is remény már a hozzátartozókat agitálják, persze nem pusztán emberi jóságból. Még szerncse, hogy nálunk nincs eutanázia, ki kell várni az utolsó percig; mert különben sok "jószándékú" szervfelajánlásról számolnának be a kórházak.
  Talán egyszer még a kisalföld is lehozta mennyit kapnak egy-egy "akcióért".
  Persze most mindenki elámul, hogy 5 másik gyerek életét mentették meg, ha nem dobja ki a szervezetük a szerveket, tényleg nagyszerű, de ez számomra elég kevés öröm az ürömben.”
 • 29. Gab2000 2009. június 10. 11:04
  „A tragédia mellett egyben köszönet is illeti a szülőket, hogy 5 kisgyermek életét mentették meg a tragikusan elhunyt gyermekük szerveinek felajánlásával”
 • 28. Hozzászólok 2009. június 10. 10:51
  „Őszinte részvétem a családnak!

  Az újság szerkesztőinek pedig üzenem: a mai címlapon szereplő cikk megírásakor körültekintőbb lehetett volna a szerző, ugyanis a kisfiút BALÁZSNAK hívták, nem pedig Bálintnak.
  Döbbenet, hogy ennyire nem tudnak odafigyelni.
  A szerző helyében nagyon gyorsan bocsánatot kérnék a szülőktől. Persze nem személyesen. Hagyják őket békén. Egyáltalán miért kellett az óvodához is odamenn??????? Nincs semmi szégyenérzete az illetőnek?
  Felháborító!”
 • 27. narancsvirág 2009. június 10. 10:11
  „Borzasztó!
  Nekem is van egy 5 éves gyerekem és sírógörcsöt kaptam a hír hallatán.
  Belegondolni is rossz mit érezhetnek a szülők!
  Feldolgozhatalan ha valaki elveszíti a gyerekét!
  Nagyon sok erőt kívánok nekik a mély gyászban.... ;(
  (Az ilyen embereknek meg valószínű nincs gyerekük akik képesek ilyeneket írni...Pl. Takács Tamás)”
 • 26. Sophia 2009. június 10. 08:56
  „Ez borzasztó!Őszinte részvétem a családnak!
  Drága Angyalka nyugodj békében!
  takács tamás nem minősítem az irkálmányodat mert moderálva leszek de te képzelj el minden negatív jelzőt ami létezik!...na azt írnám!”
 • 25. kiseto 2009. június 09. 22:51
  „takács tamás (direkt)
  Gondolkozz mielőtt írsz ! (ha tudsz)
  És szégyeld magad!!!!!!!!!”
 • 24. Truder 2009. június 09. 22:48
  „Egyébként a szél is fellökhette volna...Gondolom nem voltál ott.Biztos kedves(takács) Tamás voltál kisgyerek,mozgékony,aranyos,vidám...talán másztál fára,rúgtad a bőrt,bringáztál önfeledten.Egy ötévesnek ez a dolga,azt hiszem..
  Megnyugvást a szülőknek.”
 • 23. nbari 2009. június 09. 21:47
  „nem akarok elkezdeni a témában vitázni!: DE :
  Hol van isten,mikor ilyen fiatalok meghalnak???
  (szentfazekak kíméljenek,mert én nem hiszek benne!!!)”
 • 22. endynorbi 2009. június 09. 21:16
  „,,Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre." Nyugodj békében kis Bali!!”
 • 21. Söci 2009. június 09. 20:53
  „Az angyalok vigyázzák álmodat kisember....
  Részvétem a családnak :((((
  takácstamásnak:
  Más elveszíteni a gyermeked, mint eltemetni idős rokont, szülőt.
  Mindegyik rengeteg fájdalommal jár, de egy kisgyerek esetében rengeteg megválaszolatlan/megválaszolhatatlan kérdés marad a levegőben.
  Milyen lenne kamasznak?
  Mi érdekelné?
  Mi lenne a hobbija?
  Mi lenne belőle?
  Sajnos én két pici baba elvesztése után (nem baleset miatt) duplán tehetem fel ezeket a kérdéseket...
  A részvétnyilvánítás normális emberi reakció nem "nyáladzás", de te takácstamás, így kisbetűvel nem tartozol a normális emberek közé számomra”
 • 20. csornailany 2009. június 09. 19:34
  „Kedves TakácsTamás!
  Talán ha egyszer valaha az életedben lesz gyermeked, akkor majd megérted, mit érezhet most ez a család! Számodra nyáladzás, számunkra (ismeretlenül vagy ismerősként) részvétnyilvánítás! Ha szorult volna beléd némi önérzet, akkor nem írtál volna ilyet! Szerinted egy 5 éves gyerek hány kiló lehet. Kb. 18-20. Simán fel tud, vagy magára tud dönteni egy le nem rögzített kaput! Gondolkozz, aztán szónokolj!
  ui.: jah, a majdani halálodnál csak fele ennyien "nyáladzanak" utánad! Biztos jól fog esni a családodnak!”
 • 19. TakácsTamás 2009. június 09. 19:23
  „...............<moderálva> Ez már nem hozza vissza. Mellesleg megnézném, hogyan lógázott a gyerkőc azon a kapun, hogy feldőlt... Értem, hogy nem volt rögzítve, de gondolom nem attól borult fel, mert fellökte a szél.”
 • 18. Capr 2009. június 09. 19:23
  „´Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok "okos, felelős felnőtt ember" tette fel a hír hallatán magában a kérdést: "Miért csimpaszkodott föl a kapura"?"
  Igen, valószínűleg felmerült ez a kérdés is. DE! Egy kisgyereket nem lehet ezért hibáztatni, sőt az apát sem. Gondolom pillanatok alatt történt az egész. Az intézmény felelőssége azonban megkérdőjelezhetetlen. Mit csinál a karbantartó személyzet? Nem az első ilyen haláleset..... Előrelátás, megelőzés, ezt kellene folyamatosan szem előtt tartani.

  Ez a gondatlanság tipikus esete. A baj az, hogy nagy esélyt adok annak, hogy a "felelős nem megállapítható" szignóval le fogják zárni az ügyet.

  Részvétem a családnak.... ;(”
 • 17. csornailany 2009. június 09. 19:06
  „Nyugodj békében Te drága! :( Részvétem a családnak!”
 • 16. Marcipán 2009. június 09. 18:52
  „Őszinte részvétem a családnak.
  És példás büntetést a felelősöknek.....
  Ide vezet a hanyagság, a nem tördömség ,a spórolás...”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen nincs, s mégis van: kétszer lopták el a motort!

Csorna - A rendőrök a napokban akadtak a jármű nyomára. Használója elmondta, nemrégen vásárolta a… Tovább olvasom