Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Életmódprogram-projektzáró a polgármesteri hivatalban

„Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a Kapuvár Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában” címmel nyert pályázatot a városi önkormányzat.
A 2010-ben beadott, de ebben az évben megnyert pályázat keretében a városháza dolgozói részére anonim on-line kérdőíves felmérés alapján készült el a hivatal munkahelyi egészségterve. A testmozgásprogramok többségét a városban bonyolították le, munkaidő után, előre megszervezett csoportokban a konditeremben, tekepályán, tornateremben és a helyi fürdőben.

Az egészséges táplálkozás programot előadással összekötött főzés és kóstolás követte a Berg Gusztáv-szakiskola tankonyhájában, melyen a hivatal teljes létszámban részt vett. A lelki egészségprogram stresszkezelés és önismeret témakörökben folyt 15 fős csoportokban a városházán.
Eszközbeszerzésre is lehetőséget biztosított a pályázat, ezen belül felújították a földszinti, úgynevezett barna termet.

A projekt minapi zárórendezvényén Hámori György polgármester hangsúlyozta, a hivatal személyi állományának továbbképzése elsősorban az ügyintézés színvonalának fejlesztését szolgálja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

IV. Rábaközi Gazdanapok Kapuváron - Részletes program itt

Szeptember 9-11-én rendezik meg a IV. Rábaközi Gazdanapokat Kapuváron. Tovább olvasom