Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Éjszakai verekedések Kapuváron

Két verekedő fiatal dulakodás közben egyikük a másikat belelökte a bútorbolt melletti üres helyiség kirakatába Kapuváron.
Útlezárási és megfigyelési feladatokat látott el a helyi polgárőrség a hét végi Sás utcai fesztiválon, amikor az éjjeli órákban a járőröző babóti polgárőrök egy ittas személyre lettek figyelmesek. A férfi a táncolók közt verekedést provokált, ám barátai megfékezték. A kapuvári polgárőrök a továbbiakban figyelték a rendbontót, akinek „nem használt a szép szó" és újra csak a táncolók közé vegyült, ismét verekedést kezdeményezve. A kapuvári polgárőrök ekkor kivezették a tömegből az agresszív férfit és hívták a kapuvári rendőröket.

Ezt követően a polgárőrök a Gesztenye soron két verekedő fiatalra lettek figyelmesek. A dulakodás közben egyikük a másikat belelökte a bútorbolt melletti üres helyiség kirakatába. A két vérző és garázda fiatalt a helyszínen megfékezték és rádión rendőri segítséget kértek. A rendőrök értesítették a mentőszolgálatot, majd a tűzoltóságot, akik a helyszínre érkezve eltávolították a balesetveszélyes üvegtörmeléket.

Olvasóink írták

 • 10. kisroti 2011. augusztus 25. 19:18
  „Pletyka szinten olyan információk jutottak el hozzám, hogy az egyik garázda fiatal vállalkozó édesapja megpróbálja az eljárást nehezíteni, olyan színben feltüntetni az intézkedő polgárőröket, mint hogyha ők verték volna meg a garázdákat. Természetesen ez csak pletyka, de ez hallatszik Kapuváron. Olyan pletykák is vannak, hogy az egyik garázdának a polgárőrök eltörték a karját. Ez biztos, hogy nem igaz!!! Véleményem szerint milliomos apuka próbálja kimosdatni a csemetéjét, garázdaként beállítani a polgárőröket azt hiszi a pénzével el tudja tussolni az igazságot. Természetesen ez pletyka a polgárőrök jól végezték a dolgukat, azt meg aki azt hiszi a pénzével bármit megtehet, a vádlottak padjára kellene ültetni.”
 • 9. makirézi 2011. augusztus 18. 18:48
  „Kedves" kobra67" persze h megbocsátok minden további nélkül!!!! Én a Polgárőrség mellett állok !! Soha nem szólnám le őket,inkább kivánok nekik botránymentes éjszakákat kitartást ,e-szép elkötelezettséghez!__! Sokan követhetnék ezt a példát persze aki méltó rá!!Nagyon örülök h megértette h én önökkel vagyok!! Én úgy gondolom h ön egy kedves ember :-) Jó egészséget kivánok és a Polgárőröknek sikeres munkát!!!”
 • 8. élet 2011. augusztus 18. 18:03
  „Köszönjük szépen a Kapuvári kollégák nevében!”
 • 7. kobra67 2011. augusztus 18. 18:02
  „Bocsánatot kérek öntől makirézi, újra elolvastam írását, tényleg én értettem félre. Írásában nem a polgárőrökre értette a Bud Spencer összehasonlítást, ezt én értelmeztem így. Megkövetem önt, kérem bocsásson meg nekem ezért a félreértelmezésért. Újraolvasva az írásait kitűnik, hogy ön is támogatja a polgárőrök tevékenységét, egyetért a munkájuk fontosságával. Még egyszer elnézést kérek, én hibáztam, mikor hirtelen az első olvasatra azonnal úgy reagáltam, mintha szidná a polgárőröket. Remélem megbocsát nekem, és továbbra is kiáll a polgárőrségek tevékenysége mellett.”
 • 6. makirézi 2011. augusztus 18. 05:43
  „Kedvesem mért értette félre? Nem a Polgár őr játszik.avagy játszanának "! Bud Spencert!"hanem hivalkodó verekedők! Nem is értem hogy érthette igy félre? Dicsérem meg leszólnám a Polgárőrséget? Ugyan kérem !! Olvassa csak el ha van ideje ujra,köszönöm h megsértett!! No comment!!!!!! " tesszük azt amit ön is tehetne a saját településén," ezt meg ide se irtam volna :-))”
 • 5. kobra67 2011. augusztus 17. 22:08
  „Kedves makirézi. A polgárőrök nem Bud Spencert játszottak, hisz ő csak pofoz. A polgárőrök intézkedtek és nem mentek bele pofozkodásba. Ha ott lett volna tudná. Minden polgárőr nevében köszönöm az elismerést, de nem szeretem ha amerikai hősökhöz akarnak hasonlítani bennünket polgárőröket. Nem vagyunk hősök csak tesszük azt amit ön is tehetne a saját településén, vagy bárhol ahol szükség van rá. Önből is válhat hős, lehet Bud Spencer, de akkor csak bajkeverő lesz nem polgárőr.”
 • 4. Star-Spangled 2011. augusztus 17. 20:05
  „Itt mindenkire szukseg van,hogy rend legyen!!!!!”
 • 3. makirézi 2011. augusztus 17. 19:43
  „"De vannak polgárőrök, akik segítenek, eligazítanak, és nem várnak mást cserébe, csak elismerést.
  Ezek az események megmutatták, hogy mindig vannak rendbontó egyének, lépjünk fel ellenük együtt a rend védelmében".Hát igen remélem ez igy tiszta mindenkinek! Irnék valamit ..ha szolgálatba találkozunk egy Polgárőrrel fogadjuk el h ő szolgálatba van és segiti a rendőrség munkáját,ne kezdjünk el" Bud Spencert "játszani nem érdemes mert akkor jön a 107-!! Nem könnyü kiállni az éjszakába!! További sikeres munkát kivánok a kedves Polgárőrségnek !! :-)”
 • 2. kobra67 2011. augusztus 17. 18:24
  „Szeretnék szólni, mielőtt törpilla05 megint elkezdené fikázni a polgárőröket. A múltkori polgárőrökkel kapcsolatos cikk után, megadtam neki az elérhetőségemet, nem élt vele. Ha akkor felveszi a kapcsolatot, ott lehetett volna az eseményeknél, élesben tapasztalhatta volna, miből is áll egy szolgálat, miért is vannak a polgárőrök, és tapasztalhatta volna, mégis mit tesz, vagy tehet egy polgárőr. Ezek az események tisztán példázzák a polgárőrök elhivatottságát, tettrekészségét, amit ellenszolgáltatás nélkül, szabadidejük feláldozásával, a közjó érdekében tesznek. Ezek az események is elgondolkodtatóak lehetnek, bizonyítják, hogy vannak olyan férfiak és nők, akik önként, a szabadidejük kárára vállalják, hogy segítik a rend védelmét, segítik a rendőrség munkáját, és bizonyos helyzetekben, állampolgári joguknál fogva, megpróbálnak rendet tartani. Négy gyermekes családapaként, tudok időt szánni a rend védelmére. Jöjjön velem 27-28-án, nézze meg a munkánkat, nézze meg, hogyan is tudja segíteni a rendőrség munkáját egy egyszerű polgárőr.
  Ami történt a hétvégén, csak annyi, hogy nem lehet jelen mindenhol egy rendőr, hisz a szolgálata során ezer feladata van. De vannak polgárőrök, akik segítenek, eligazítanak, és nem várnak mást cserébe, csak elismerést.
  Ezek az események megmutatták, hogy mindig vannak rendbontó egyének, lépjünk fel ellenük együtt a rend védelmében.”
 • 1. alekinyo 2011. augusztus 17. 11:17
  „Remélem jól megbüntetik mind a kettőt. Már nincs olyan szombat éjszaka, hogy a Malom söröző környékén ne lenne verekedés. A rendőrök a rossz szabályozás miatt tehetetlenek, csak megkérhetik őket hogy hagyják abba. Bezzeg régebben... megjelent a rendőr, hátba vágta gumibottal, bevágta a csíkos Zsiguliba, oszt a kölök egy életre megtanulta, hogy kell viselkedni közösségben!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórustalálkozó Csornán

Kórustalálkozót szerveznek augusztus 19-én, pénteken 5 órától a művelődési központban. Tovább olvasom