Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Egymillió forint a nyomravezetőnek

Ekkora jutalmat ajánlott fel egy csornai vállalkozó annak, aki segít megtalálni boltjának kifosztóit.

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel törtek be ismeretlen tettesek Csornán, a Soproni úti farmerboltba és a szomszédos műszaki üzletet is kifosztották. A vállalkozónak 2,5 millió forintos kárt okoztak, Lőrincz Imre 1 millió forintot ajánlott fel azoknak, akik segítik nyomra vezetni a rendőröket.

„Valahogyan véget kell vetni a rablássorozatnak, hiszen szinte naponta hallani bolti betörésről. Abban bízom, hogy az összesen egymillió forintos jutalom elég vonzó lesz ahhoz, hogy a betöréssel kapcsolatos használható információkhoz jussunk. A pénzt letétbe helyeztem."

Lőrincz Imre vállalkozó szerint a tettesek jól ismerhették a „terepet".
– Az épület hátsó udvarára nyíló, egyébként ráccsal védett ablakon hatoltak be, a kamerát rögtön egy ruhával takarták le, illetve a bejárati ajtó elé is kabátot akasztottak – mondta.

– Olyan helyről is előszedték a nadrágokat, ahova véletlenszerűen nem nézhettek be. A műszaki boltot folyosó köti össze a ruházati üzlettel, itt is ismerték a járást. Célirányosan mentek a digitális fényképezőgépekhez és a helyiség riasztóval védett részét meg sem közelítették.

Lőrincz Imre elmondta: boltjából GAS és Mustang farmereket, pulóvereket, kabátokat vittek el, illetve a műszaki üzletből digitális fényképezőket. A tulajdonos kéri, ha valakinek olcsón kínálják megvételre a márkás ruhaneműket, vagy a fényképezőgépeket, jelezze a Csornai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán, vagy hívja a 20/365-7373-as telefonszámot, ahol ő fogadja az információkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre találtak megfelelő megoldást

Csornán a nagy testű állatok tetemét az ATEV, a kis testűekét a gyepmester szállítja el a gazdától. Tovább olvasom