Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Egyesület a mentők fejlesztéséért

A Kapuvári Mentők Egyesülete négy évvel ezelőtt alakult.

Azóta a Rábaközben élő lakosok, cégek, önkormányzatok közül évről évre egyre többen tekintik szívügyüknek a civil szervezet segítését, ennek köszönhetően olyan mentéstechnikai eszközöket sikerült beszerezni, amelyek hozzájárulnak a korszerű betegellátáshoz. Szintén a támogatásokból futotta továbbképzésekre, új szakkönyvekre, illetve az újraélesztés gyakorlását segítő fantomra.

Eitler Gergely, az egyesület ügyintézője lapunknak kifejtette: tagjaik több rábaközi rendezvényen tartottak előadásokat, bemutatókat, oktatásokat, fókuszban az elsősegélynyújtással, illetve az újraélesztéssel.

„A tavalyi év kiemelt fontosságú volt egyesületünk életében. Több pályázaton sikeresen vettünk részt, illetve a személyi jövedelemadó egy százalékainak fogadására is jogosulttá váltunk. Most zárult le egy nagyobb projektünk, egy motoros váladékszívó beszerzését tudtuk megvalósítani. Ezúton köszönjük minden vállalkozónak, önkormányzatnak, cégnek és magánszemélynek ezen készülékhez nyújtott támogatásukat" – mondta Eitler Gergely.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári húsgyár - Jövő héten pályázatbontás, pénteken baráti találkozó

Február 19-én, azaz tegnapelőtt járt le a határideje a kapuvári húsgyár értékesítésére kiírt újabb… Tovább olvasom