Kisalföld logö

2018. 02. 17. szombat - Donát -5°C | 4°C Még több cikk.

Egy kérdés, öt válasz

A Kisalföld Kapuvár és Csorna polgármesterjelöltjeinek három kérdést tett föl. Naponta közreadjuk a válaszokat.
Biró Péter (független): – Meghatározó tulajdonságainkat legjobb, ha ismerőseink és környezetünk értékeli. A kérdést azonban meg nem kerülve erényeim röviden: bizonyos empatikus készség, pontosság, a közösségért tenni akarás. Hiányosságom lehet talán a túlzott őszinteség, nyitottság (amely más esetben erény is). Ez utóbbit néha ki is használják a vezetővel szemben.


Nagy István (MIÉP): – Úgy vélem, legnagyobb erényem az, hogy neveltetésem és olvasottságom következtében olyan értékrenddel rendelkezem, aminek jellemzői a hűség, az előrelátás, szolidaritás és a magyar érdekek képviselete. Minden más ebből következik: kiállok a magyar létért és igazságért egy népszerűtlennek minősített, alultámogatott párt képviselőjeként.

Horváth Árpád (MSZP– SZDSZ): – Független jelöltként, szocialista támogatással, mérnök-üzemgazdász, adótanácsadó végzettséggel, több városban a gazdaságban szerzett 20 éves tapasztalattal, menedzserszemlélettel, jó szervező- és tárgyalási képességgel, civil életben végzett munkámmal felkészültnek érzem magam a polgármesteri poszt betöltésére.

Hámori György (Fidesz–KDNP–Vállalkozók Pártja): – Szeretek és tudok csapatban dolgozni, s a csapat munkáját úgy irányítani, hogy az a kitűzött célok elérése érdekében a legeredményesebben működjön. Nehezen tűröm a hazugságot, s a velem dolgozóktól gyakran ugyanazt a feszített munkatempót várom el, mint amit saját magamnak diktálok.

zárosné Pölöskei Rita (Kapuvárért Egyesület): – A jó kommunikációs készség a legnagyobb erényem, emellett fejlett a mások problémái iránti beleérző képességem és magas szintű a szervezőkészségem. Hiányosságként róható fel az önkormányzati munkában való járatlanság, ami lehet előny is, mert kívülről másképp látom a megoldásra váró feladatokat, és – mint sok példa bizonyítja – ez is megtanulható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkentették a költségvetés hiányát

Kapuvár leköszönő képviselő-testülete beszámolót hallgatott meg az elmúlt ciklus munkájáról és… Tovább olvasom