Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Égett a tető és a padlás Kónyban

Kóny - Egy családi ház tetőszerkezete és padlástere égett le szombaton este a Mátyás király utcában.

A csornai tűzoltóságtól kapott tájékoztatás szerint a jelzés hét óra körül érkezett hozzájuk. A mentést és az oltást nehezítette a sok kisebb helyiség a padlástérben, illetve a lambériás falburkolat. A tűzoltók egész este a helyszínen dolgoztak. A tulajdonosok otthon voltak, ők észlelték a lángokat, személyi sérülés szerencsére nem történt, de a káruk jelentős.

Olvasóink írták

 • 8. Dörgés 2010. január 19. 21:24
  „Kedves Tűzoltó Társaim érdemes átnézni a soproni oldalra. Egyre kilátástalanabb helyzetben a tűzoltók
  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/egyre_kilatastalanabb_helyzetben_a_tuzoltok/2136782/”
 • 7. Dörgés 2010. január 19. 18:48
  „Kedves Tűzoltó Társaim érdemes átnézni a soproni oldata. Egyre kilátástalanabb helyzetben a tűzoltók
  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/egyre_kilatastalanabb_helyzetben_a_tuzoltok/2136782/”
 • 6. Dörgés 2010. január 19. 17:36
  „,,Tisztelt" grt!
  Akimegmondjahatudja-nak teljesen igaza van. Nem vagyok csornai tűzoltó, hanem soproni. De elkeserít mikkor valaki nem a földön, jár, és olyanba poffáz bele, amihez nem ért, de mihozzánk is nyugodtan bejöhet Sopronba, mi is szívesen megosszuk ,,Önnel" tudásunkat és meg hallgatjuk a véleményét. Aztán tudunk egy Szerelési szabályzatot és az ide vágó összes jogszabályt és intézkedést, parancsot is biztosítani tanulmányozás céljából. És a segítség hívás kérdésében, honnan tudja, hogy nem-e voltak úton vagy nem volt esetleg több eset is, ami lefogta a többi város tűzoltóságát. De itt is jogszabály és egy segítségnyújtási terv a mérvadó. Itt még az is le van, különben írva melyik önkéntes tűzoltóságot lehet riasztani. Csak az ér hogy a tűzoltás lángja mellet ne legyen olyan nagy sötétség Önben.”
 • 5. T.fire 2010. január 19. 08:51
  „Szevasz te 1.számú gránátostészta vagy,hogy hívnak hozzászóló okoskodó.
  Én vállalom magam aznap ott voltam szolgálatban jelzés 18.59 kiérkezés19.09ez testvérek között is tíz perc.
  Ha van még valami gondod gyere be ma egész nap ittben vagyok és megbeszéljük.”
 • 4. S.H.A.R.P. 2010. január 18. 20:02
  „Tisztelt grt!
  Talán, ha a tűz keletkezése után egyszerre hívják a tűzoltókat, nem lett volna ekkora kár. Jah, és nem elhanyagolható a keletkezési ok sem.
  Szerintem legyen Ön is tűzoltó, és mutassa meg az embereknek, hogy képes más házáért kockára tenni az életét.
  Aki máson próbál segíteni, nem vájon köszönetet, mert sok a rosszindulatú és "nagyon okos" ember!
  Jó egészséget a tűzoltóknak és mentősöknek!
  Tudom, hogy Önök mindenkihez azért mennek, mert segíteni akarnak!”
 • 3. Picíííí 2010. január 18. 14:20
  „Végre egy olyan ember szól hozzá a dolgokhoz,akinek van valami fogalma a témával kapcsolatban!Nagyon elkeserítő tud lenni,amikor a sok "okos" hozzászól valami olyan dologhoz,amiről fogalma sincs.Akkor inkább ne szóljon hozzá!Az esetet én is láttam...és egyetértek az előttem szóló személlyel.”
 • 2. Akimegmondjahatudja 2010. január 18. 14:10
  „Kedves "szakértő" hozzászoló!!

  Kezdjük mindjárt az elején!! 7 körül jött a riasztás negyed8 körül már javában megszerelve a fecskendők és folyt az oltás...ez nem "úgy hallottam" kategória hanem láttam!! Kérdezném Öntől, hogy életében hány km-t vezetett tűzoltóautót, mert megsúgom Önnek de csak úgy mert rendes vagyok, hogy nem egyszerű mutatvány, mert hülyék a közlekedők ill. hátul hullámzik pár köbméter jófajta csapvíz, ami kanyarokban, fékezésnél és hirtelen manővereknél elég cudar dolgokat tud ám művelni!!! Távolság pedig nem a szomszéd utca volt!!!
  A hátul (Ön szerint) álldogáló két Tűzoltó (direkt nagybetű) megsúgom a szivattyúkat kezeli, ami ugye hátul van a Tüó autókban!! Mert tessék csak elképzelni, hogy fejetlenül minden Lánglovag berohan a tűzbe....aztán rádióznak, hogy jöhet a víz.....nah és akkor kellene az ilyen tudományos olvtársaknak mint Ön elindítani a szivattyúkat, de sejtem nagyon nem ért hozzá!!! Ha már ott volt hány vödör vízzel szakértette meg az oltást, mert bámészkodó tudósokból minden ilyen esetben van ám bőven!!! Tudja, hogy Magyarország a 10 millió szakértő országa? Mert itt mindenki ért a focihoz, az orvosláshoz a mentők, a rendőrök, a tűzoltók stb. munkájához!!!
  Most mondhatná, hogy én is a 10 millió szakértő egyike, de el kell, hogy keserítsem, én a mentődolgozók keserű és szegény kenyerét eszem.....és az olyan szakértők, mint Ön csak tovább keserítik!!
  Tisztelettel egy olyan valaki, akinek van egy kis fogalma arról, hogy ilyen szitukban mi és miért úgy történik ahogy!!!!”
 • 1. grt 2010. január 18. 12:54
  „Az egy vicc volt amit ott műveltek a tűzoltók kijöttek 2kocsival,abból is 2 ember csak a kocsinál áldigált.Nem bírtak a tűzzel de segítséget nem hívtak.Nem is beszélve,hogy milyen későn értek ki.Ezek végett az egész ház leéghetett volna.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két hónap után fizettek a benzinért a csehek

Megérkezett Beledre a kártérítés és az önkormányzati büntetés is a tavalyi benzinkutas akció után,… Tovább olvasom