Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Egészségnap Csornán

A megyei kereskedelmi és iparkamara a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szervének támogatásával a hipertónia világnapjának szentelve egészségnapot szervezett Csornán.
Több száz érdeklődő vett részt a rendezvényen, melyen előadást hallhattak szűrővizsgálatok jelentőségéről a szív- és érrendszeri betegségek felismerésében. Erről dr. Vályi Péter osztályvezető főorvos beszélt. Dr. Winiczai Zoltán, a csornai kórház igazgatója Menedzser és stroke címmel fogalmazta meg gondolatait, a drogfogyasztás korosztályos problémáiról, a prevencióról pedig dr. Klobusitzky György főiskolai adjunktus tartott előadást. Az érdeklődők az egészségnapon számos szűrő- és mérővizsgálatot is igénybe vehettek, illetve ételeket kóstolhattak, egészségügyi termékeket próbálhattak ki.

Olvasóink írták

 • 3. Gyöngyi60 2011. május 29. 00:35
  „Én is szívesen elmentem volna, ha szombaton tartják. A képet elnézve főleg nyugdíjasok voltak.”
 • 2. sorok_közt 2011. május 28. 11:45
  „kár, hogy munkanapon volt....”
 • 1. kukszi 2011. május 26. 20:49
  „Így kell ezt megrendezni, megmutatta a Gy-M-S. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, hogy az egészségükért tenni akaró csornai és környékbeli lakosokat ki lehet mozdítani.
  Jól kell szervezni, ( szponzorokat keresni ), jó előadókat meghívni, olyan szűrővizsgálatokat kell beiktatni, amely fontos az embereknek és lesz eredmény.
  Eredmény, hogy az egész napos programon több száz felnőtt jelent meg. A kábítószerrel kapcsolatos bemutatóval egybekötött előadáson megtelt a művelődési ház nagyterme hallgatókkal.
  A csornai kórház két húzóembere Vályi és Viniczai Főorvos Urak nagyon jó előadásokat tartottak. Előadásuk mondanivalóját a megelőzésre, az egészségügyi felvilágosításra összpontosították.
  Lényeg a lényeg, hogy olcsóbb egy betegséget megelőzni, időben felismerni, mint a kialakult betegséget gyógyítani.
  Nagy sikere volt az egészséges táplálkozással kapcsolatos, kóstolóval egybekötött ételbemutatóknak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombaton nyit a kapuvári strand

A tavalyihoz képest változatlan árakkal, szombaton nyit a kapuvári strand. Az éves karbantartás… Tovább olvasom