Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Díjazták az egészséges életmód népszerűsítését

Elismerést kapott a mindennapos testnevelés oktatása Mihályiban, ahol normál tanórák keretében nevelik az egészséges életmódra a gyermekeket. E cél érdekében újabb pályázatot nyertek.

Az egészséges életmód, a mozgáskultúra népszerűsítéséért vehetett át elismerést a minap a mihályi iskola igazgatója. Srágli Dezsőné a Magyar Diáksport Szövetségtől kapta a díjat, melyhez lapunknak hozzátette, kollégáinak munkája nyomán a mihályi iskola a mozgáskultúra vidéki fellegvára lehet. – Felmenő rendszerben már évekkel ezelőtt, normál, délelőtti tanórákban vezettük be intézményünkben a heti öt testnevelésórát, mely a szülők körében is nagy tetszést aratott – mondta a Kisalföldnek a vezető pedagógus.

Srágli Dezsőné: A diáksportszövetség elismerte a mihályi pedagógusok munkáját.
Srágli Dezsőné: A diáksportszövetség elismerte a mihályi pedagógusok munkáját.

– A szülőkkel együtt fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmód minden elemét alkalmazzuk iskolánkban, melyhez nemrég újabb pályázatot nyert a mihályi általános iskola – tette hozzá az igazgató. Hangoztatta, a testmozgást és az egészséges életmódot propagáló előadásokon túl az egészséges ételekről és a baleset-megelőzésről is fontos tájékoztatni a diákokat, ehhez nyújt támogatást a legújabb, megnyert pályázatuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncertek, remek együttesekkel Csornán

Jó nevű zenekarok lépnek fel idén a Városi Művelődési Központban. Tovább olvasom