Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Deutsch Tamás legalább tizenkét képviselőt vár

Kapuvár - Legalább tizenkét képviselői helyet vár a Fidesz EP-listájának hatodik helyén álló Deutsch Tamás. Kapuvári interjújában elmondta, a bel- és külpolitikai kérdések nem választhatók külön az európai parlamenti választások kapcsán.

– Május tizedikét követően egészen más értelmezése van annak a kérdésnek, hogy hány képviselői helyet vár a Fidesz az EP-választások után a brüsszeli parlamentben, mint az azt megelőző időszakban – kezdte tájékoztatóját Kapuváron Deutsch Tamás. A Fidesz EP-listájának hatodik helyén álló politikus szerint a pécsi választások azt jelzik, hogy megvan az az egység az országban, amely szükséges egy, a jelenlegihez képest teljesen más jellegű társadalom- és gazdaságpolitika megvalósításához Magyarországon. – Legalább a négy évvel ezelőtti tizenkét képviselői helyet meg kell szereznünk az EP-választások során, ám ennél jobb eredményre is számíthatunk – mondta a jobboldali politikus. A Kisalföldnek hangsúlyozta, a kampány során nem választhatók szét a bel- és külpolitikai kérdések. Jó példaként az euró bevezetését említette, miszerint a Medgyessy-kormány már 2007-re prognosztizálta annak bevezetését, napjainkban pedig senki nem mer új dátumot adni.

Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

– Amennyiben sikeres EP- és jövőre parlamenti választásokat tudhatunk magunk mögött, akkor olyan gazdaságpolitikát kezdhetünk Magyarországon, amikor tervezetten kijelenthetjük, mikor is csatlakozunk az uniós valutához – mondta Deutsch Tamás.

Olvasóink írták

 • 9. Egressy 2009. május 25. 18:45
  „Sajnállak titeket! Ködben éltek! De majd jöttök Ti a jobbik, meg a Magyar Gárda és megoldjátok a haza sorsát!”
 • 8. gjozsi88 2009. május 23. 19:59
  „Még annyit!
  A munkahelyek teremtéséről úgy beszélt, mint az a dilettáns, aki azt hiszi, hogy a világ legjobb atlétájának lenni roppant egyszerű, csak gyorsabba kell futni mindenkinél!
  Nektek ez is elég!
  Ez nem Őt, hanem azt a Fideszes bázist minősíti, akinek ennyi elég!”
 • 7. gjozsi88 2009. május 23. 19:55
  „Egressy!
  Igen a Fidesz!
  Nagyon várjuk őket!
  A nagy Viktor kiállt és közölte, hogy az ország legnagyobb problémája, hogy 1 millióval kevesebb munkahely van, mint amennyi kellene!
  Ők létrehoznak ennyit! (Azt nem mondta meg hogyan!)
  Nem állított sokat, csak azt, hogy miközben a világ gazdaság küszködik a gazdasági resszeszióval a Fidesz kb 50%-os gazdasági növekedést igér, figyelembe véve az 1 millió munkahelyet, melyben nem lehet park gondozó, szociális munkás, egyébb közalkalmazott, hanemm kőkemény termelő erő, mert csak ők képesek a nemzeti összterméket növelni, az elöbb felsoroltak csak tovább növelnék az eltartottak számát!
  Hova termelnek az igért reálszférások gazdasági túltermelés esetén(ráadásul az esetleges piacnövekedés elöbb a meglévő kapacitások kitöltésével kezdődne( most csökkentett üzemmódban dolgoznak)? Raktárra?”
 • 6. Reális 2009. május 22. 21:32
  „Akkor is ha elhallgatjátok,akkor is ha kitiltjátok,akkor is ha cenzúráztok:Hajrá JOBBIK,Hajrá Magyarország!”
 • 5. Egressy 2009. május 21. 17:11
  „Hm! Elég lenne, ha körbenéznétek! Csak fizessétek az adókat, és aszisztáljatok az ország kirablásához!
  Vagy Ti is együtt énekeltétek az Internacionálétt a Bajnaival az MSZP kongresszusán??DDD”
 • 4. girzelda 2009. május 20. 21:02
  „Mi van a kapuvári szeméttel? A választásokkal az is megoldódik?”
 • 3. arany 2009. május 20. 19:47
  „Egressy! @2

  Szerintem senkit nem illik lesötétezni, főleg, ha jobboldali beállítottságú, hisz ők a nagy keresztények. különben meg rosszul tudod a történelmet, azt meg, hogy ay jobbik az mszp taktikája az mdf és a fidesz agyszüleménye. Különben meg közösen kell az országot vinni. Mire megy ki ez a kétharmados baromság? Hát arra, hogy egyeduralkodók legyenek, lásd mdf korszak. Nem kívánom vissza ugyanezt többször, de sajna mindenképp így lesz, de ez sem bak, mert a diktatúra sosem tartott örökké, így hát a fidesz diktatúra sem fog, hamar rájönnek az emberkék, hogy... Nekem légyszi ne írj vissza, mert nem válaszolgatok, úgyteszek, mint a fidesz!”
 • 2. Egressy 2009. május 20. 17:42
  „Reális!
  Te nagyon sötét vagy, politikai meglátásod meg egyenlő a nullával! Minden jobbikra leadott szavazat, az MSZP-t erősíti! Nézd meg a múltat! Hol vannak azok a kicsi pártok, /Centrum , stb./ amelyek hangzatos programmal indultak valamely választáson? Vedd már észre, hogy ezek mögött az MSZP taktikája huzódik meg!”
 • 1. Reális 2009. május 20. 16:15
  „Minél több szavazatot el kell venni a fidesztől!Hajrá JOBBIK!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyszázezres hitel miatt elúszhat a hétmilliós ház?

Kapuvár–Rábaköz - Egy kapuvári hiteliroda több ügyfele szerint az ügyintéző egy idő után… Tovább olvasom