Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Csornán ünnepelt a polgári védelem

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság idén Csornán ünnepelte a polgári védelem napját. A városházán tartott megemlékezésen a Kisalföld munkatársát, Haszonits Józsefet is megjutalmazták.
A megyei polgári védelmi napon a résztvevőket Pesztenlehrer Lajos ezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgató köszöntötte tegnap Csornán. Mint fogalmazott, az igazgatóság 2000-beli megalakítása óta ünnepelnek közösen a polgári védelmisek és a tűzoltók.
Papp József csornai polgármester, országgyűlési képviselő ünnepi beszédében a szervezet múltját ismertette.

A jelenről szólva kiemelte: a katasztrófavédelem nemzeti ügy, az új feladatok új terveket követelnek. „A katasztrófavédelmi szervek munkájában nincs megállás, magas színvonalú képzettségre és folyamatos képzésre van szükség. Oda kell figyelni tanácsaikra, figyelmeztetéseikre" – mondta a polgármester.

Az ünnepség végén jutalmakat, elismeréseket adtak át az arra érdemeseknek. A tűzvédelmet és a katasztrófavédelmet népszerűsítő munkájáért ajándékot és jutalmat kapott Pesztenlehrer Lajos ezredestől és Rácz Imre csornai parancsnoktól a Kisalföld rábaközi szerkesztőségének újságírója, Haszonits József is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az idősekért, családokért Csornán

Csorna önkormányzata legutóbbi ülésén tűzte napirendre és fogadta el a Szociális Szolgáltató Központ… Tovább olvasom