Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Csornán táboroztak idén a megyei versmondók

Hetedszer is Csorna adott otthont a megyei versmondó tábornak, ahol egy héten keresztül egész napos foglalkozásokon vettek részt a fiatalok.
A Magyar Versmondók Egyesülete Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete hetedik alkalommal szervezett tábort Csornán versmondó fiatalok részére.

Popper Ferenc, a megyei szervezet elnöke elmondta, a táborlakók jobbára megyebeli településekről érkeztek, de jöttek néhányan Szlovákiából is. A tábor egy hétig tartott, reggeltől estig foglalkozásokkal.
– Elsősorban szövegelemzéssel, beszédtechnikával foglalkoztunk, azonkívül arról is beszéltünk, hogyan kell kiállni a pódiumra, milyen hangerővel kell beszélni. Az Alapfokú Néptánciskola kellemes, jó hely számunkra, ahol nyugodt körülményeket biztosítottak a munkához, ugyanígy a Szi-

lágyi Erzsébet Kollégium, ahol egy hétre szállást kaptunk – tette hozzá Popper Ferenc, aki szerint azok a fiatalok, akik évek óta velük táboroznak, nem fordítanak hátat a versnek és később is gyakran fellépnek a különböző versenyeken.
Popper Ferenc mellett táborvezetőként Németh András, továbbá Enzsöl Péterné Mondovics Erika és Karsai Alfonzné tanárok vettek részt a tábor munkájában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város marad a Pannon-Víz rt.-nél

Újabb öt évig a jelenlegi igazgató, Ihászné Sebján Mária irányítja Csornán a Városi Művelődési… Tovább olvasom