Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Csornán napirenden a termálkút

Május 30-án, hétfőn délután három órától ülésezik a város képviselő-testülete a városháza nagytermében.
Napirenden szerepel többek között a hulladékkezelési közszolgáltató által alkalmazott közszolgáltatási díj mértékéről és az alkalmazás tapasztalatairól szóló beszámoló. A nevelési-oktatási intézményekben fizetendő térítési díjak és tandíjak mértékéről, a szociális kedvezmények feltételeiről rendelet módosítása. Módosítják a lakbérekről szóló rendeletüket, meghallgatják a kórház önkormányzati biztosának jelentését. Tárgyalnak a helyi iparűzési adóról szóló rendelettel kapcsolatos törvényességi észrevételről, a közoktatási intézmények átszervezéséről. Döntéseket hoznak a Csornán tervezett biogázüzem létesítésével kapcsolatban. Tárgyalnak a kertészet területén lévő termálkútról kapott ajánlatról, a termálfürdő és kemping idei nyári szezonra való üzemeltetéséről. Határoznak a belterületi utak felújításáról is.

Olvasóink írták

 • 4. fortuna54 2011. június 01. 12:03
  „Nyár van,tárgyalgatnak a termálfürdöröl?Minden két évben tárgyalgatnak.Ez már egy külföldön éllö embernek,kezd unalmas lenni.A Csonaiaknak nem?”
 • 3. miro132 2011. május 30. 11:11
  „Régebben május 1 én indult a strandszezon. Most itt van május 30 se viz se strand se csapok semmi csak gaz és gondozatlanság...”
 • 2. Bitorlo 2011. május 29. 18:50
  „Mindig csak napirenden van, nem pedig nyitva...”
 • 1. sorok_közt 2011. május 28. 11:40
  „-"Napirenden szerepel többek között a hulladékkezelési közszolgáltató által alkalmazott közszolgáltatási díj mértékéről és az alkalmazás tapasztalatairól szóló beszámoló." = á r e m e l é s ! - és/vagy a Győr környéki idióta rendszer átvétele.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi nap a templomért

A kónyi katolikus egyházközség képviselő-testülete katolikus családi vasárnapot rendez május 29-én a… Tovább olvasom