Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 5°C | 13°C Még több cikk.

Csornán értékesítik a visszaadott telkeket

Kivitelezői ajánlatokat bírált el, építési rendelet módosításáról és az önkormányzatnak visszaadott telkek értékesítéséről is döntött a legutóbbi ülésén a csornai önkormányzat képviselő-testülete.
A csornai önkormányzat képviselő-testülete a múlt heti ülésén elbírálta a nem lakás célú helyiségekből lakások kialakítására kiírt tárgyalásos eljárásra érkezett ajánlatokat. A testület a Danép kft.-t nyilvánította az eljárás nyertesének, a második helyezett Knapp József építési vállalkozó lett.

Kapui Ferenc képviselői indítványára módosította a testület a település belterületének helyi építési szabályzatáról szóló rendeletet. Az előterjesztett határozati javaslat szerint a terv módosításának általános célja a túlzott és egyben környezetidegen beépítések elkerülése, a lakosság nyugodt életkörülményeinek, pihenésének biztosítása.
Döntés született arról is, hogy az önkormányzat licit útján, négyzetméterenként kétezer forint induló áron értékesíti a Szeder utcában visszaadott szociális telkeket. A szociális és egészségügyi bizottság által kijelölt tulajdonosok azért döntöttek a házhelyek visszaadása mellett, mert kedvezőtlenül alakult az anyagi helyzetük és emiatt az építési szándékuk meghiúsult.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadidő- és sportpark

Szabadidőpark és sportcentrum építése kezdődik Kónyban a falu közepén lévő, mindeddig gondozatlan,… Tovább olvasom