Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Csornai testületi - Napirenden a termálkút és a nyilvánosság

Hétfő délután három órától ülésezik a település képviselő-testülete a városházán.
 

Napirenden szerepel dr. Erdős István rendőrkapitány beszámolója a tavalyi közbiztonsági adatokról. Számot ad munkájáról a Kapuvári Vízitársulat és a Kossuth Lajos Szakiskola is. Szó lesz az önkormányzat illetékességi területén a belvíz- és csapadékvíz-elvezetéssel kapcsolatos teendőkről. Jóváhagyják várhatóan az önkormányzat és intézményei idei közbeszerzési tervét és tájékoztatást adnak működésükről a közalapítványok. Megállapítják az intézmények étkezési nyersanyagnormáit, módosítják a szociális és gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól szóló rendeletet. Napirenden szerepel a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységről és a közterületek tisztán tartásáról szóló rendelet módosítása is.

Jelentést tesz a testületnek a Margit Kórház önkormányzati biztosa, pályázatot írnak ki a jegyző helyettesítésére, és ismét tárgyalják a televíziós műsorszolgáltatásra és írott sajtóban történő megjelenésre kiírt pályázatot. Határoznak az önkormányzati gyermeküdülők üzemeltetéséről kötött bérleti szerződés módosításáról, és döntenek a Bősárkány szennyvízcsatornázását és a csornai szennyvíztisztító telep fejlesztését célzó pályázati projekt előkészítésével kapcsolatos ügyekben. A polgármester a testületi ülésen tájékoztatót ad az új termálkút fúrásának lehetőségeiről, a megvalósíthatósági tanulmányról.

Olvasóink írták

 • 6. Goldman 2011. március 27. 13:10
  „miro: 3 a magyar igazság:) talán ezt már tudja az önkormányzat üzemeltetni
  röhej”
 • 5. miro132 2011. március 24. 12:44
  „mivel jelenleg 2 db termálkút van, miért kell egy 3 at fúrni ? nem értem”
 • 4. Goldman 2011. március 23. 19:18
  „tettes: jól beszélsz”
 • 3. tettes 2011. március 22. 12:30
  „Ma meg kihozták a súlyadós csekkeket.Kérdezném,ha nem tudnám,hogy milyen jogon???Mire költik,odaadják a TV-s nek?Mert akkor inkább be sem kellene szedni.”
 • 2. nosigno 2011. március 22. 00:13
  „"Megállapítják az intézmények étkezési nyersanyagnormáit" = kisebbek lesznek az adagok,
  "A polgármester a testületi ülésen tájékoztatót ad az új termálkút fúrásának lehetőségeiről, a megvalósíthatósági tanulmányról."
  - a polgármester szeretne termálkutat, de nem valósítható meg a terv
  - a terv megvalósítható, de a polgármester nem szeretné”
 • 1. sorok_közt 2011. március 21. 21:41
  „"Napirenden szerepel a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységről és a közterületek tisztán tartásáról szóló rendelet módosítása is."

  = árat emelnek”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rábaközi állásajánlatok

Nézze meg a kapuvári és a csornai kirendeltség ajánlatait! Tovább olvasom