Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Csornai testület: az ülés előtt egyeztettek

Ígéretüket betartva egyeztetett egymással a csornai képviselő-testület Fidesz–KDNP és Korona Egyesület frakciója. A felek mindenben közös nevezőre jutottak, vita nélkül.
A csornai képviselő-testület hétfői ülése előtt – ahogy ígérték – egyeztetett a két jobboldali frakció. Igaz, a napirenden nincsenek nagy horderejű témák, de mindenben egyetértettek a képviselők.

A Kisalföld augusztusban ültette közös asztalhoz a Fidesz–KDNP frakció részéről Háncs Károlyt és a Korona Egyesület képviseletében Turi György polgármestert. (Kisalföld, 2012. augusztus 3.) Arra kerestük a választ, a két szervezet képes-e az együttműködésre. A felek abban maradtak: mindenesetre megpróbálják. Minden testületi ülés előtt egyeztetnek például, ígérték egy hónappal ezelőtt. Vállalásukat betartották és a múlt héten a két frakció tagjai átbeszélték a napirendi pontokat. Messzemenő következtetéseket ebből azért még nem lehet levonni.

– Csütörtökön találkoztunk és közösen mentünk végig a napirendi pontokon – fogalmazott a Kisalföldnek Háncs Károly. – Gyakorlatilag mindenben egyetértettünk, nem volt vita. A mostani ülésen is lesznek jelentős, a várost érintő pontok, de az egyeztetésen közös nevezőre jutottunk minden kérdésben.

Turi György polgármester megerősítette a Háncs Károly által elmondottakat. Annyit azonban fontosnak tartott kiemelni: az, hogy az egyeztetés eredményes volt-e, majd az ülésen derül ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezsák Sándor Kapuváron - fotók

Az Országgyűlés alelnöke pénteken látogatott a Hanság fővárosába. Nézze meg fotós összeállításunkat! Tovább olvasom