Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Csornai Tesco - Papp József vallomást tett és perel

Papp József egykori csornai polgármester nyilatkozatot adott ki a TESCO telek eladásával kapcsolatos feljelentés ügyében.

Papp József volt csornai polgármester - ahogy fogalmazott - "közérdekű tanúvallomást" tett a Csukás-pálya értékesítésének részleteiről a megyei rendőrfőkapitányságon.

Mint megírtuk, Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő tett feljelentést az ingatlan értékesítésével kapcsolatban. A rendőrség hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást. Kálmán Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense megerősítette információnkat, ám a tanúvallomás tartalmáról, mivel folyamatban lévő ügyről van szó, nem adott felvilágosítást.

Egy internetes portálon olvasható Papp József közleménye. Ebben azzal indokolja döntését, hogy az értékesítésnek részese volt, a feljelentésnek pedig érzése szerint célpontja. A politikus kifejti, írásos vallomását tizenkét melléklettel együtt nyújtotta be. „Hamis az a beállítás, hogy a Tesco-telek értékesítése egy másfél hónapos elkapkodott, bűnös hátsó szándékkal befolyásolt folyamat volt. Számtalan dokumentum bizonyítja, amiket be is csatoltam, hogy az értékesítés 2003 decemberétől 2005 márciusáig tartott. Nem másfél hónap, hanem majdnem másfél év volt, és közben minden szabályt szigorúan betartottunk" - írja a volt szocialista országgyűlési képviselő. Papp József szerint az is alaptalan vád, hogy a telek két eladási ára közötti különbség indokolatlan volt és kárt okozott volna az önkormányzatnak. Hozzáteszi, mivel szerinte Gyopáros Alpár alaptalanul, és valós tények hamis beállításával súlyos bűncselekmények vádját fogalmazta meg, és ezekkel az ő nevét azonnal összefüggésbe hozta, a képviselővel szemben polgári pert indít.

Papp József teljes közleménye itt olvasható >>

Olvasóink írták

 • 13. szerintem01 2011. július 15. 23:52
  „Csornaiak!
  1990-óta ti választjátok meg a vezetőiteket. Vagy?
  Nem tudtátok kire szavaztok a 30 év alatt?
  És még egy: Miért nem a TESCO-nak adta el a telket az önkormányzat?”
 • 12. 1120 2011. július 15. 23:20
  „A sarokba szorított kutya vonyítása ez... :)”
 • 11. tomhagen 2011. július 15. 18:37
  „Ki fog belebukni, ki fog nagyobbat bukni, ki hazudik ( nagyobbat )... kit érdekel ez...? Arról kéne beszélni, hogy mikor lesz elkerülőút, mi lesz a kórházzal, mikor nyit ki végre a strand, mikor települ végre "nagyvállalat" Csornára stb.? Ezek a kérdések. Minkét oldalnak bőségesen lett volna ideje, ereje ( eltérő időben ) arra, hogy tegyen Csornáért.
  Talán még most sem lenne késő, hogy az illetékesek összefogjanak egymással, a csornaiakért.....”
 • 10. Jerry 2011. július 15. 15:01
  „hajrácsorna, megitn rosszul tudod <moderálva> Az igazán fura, hogy a gya-nak most jutott eszébe előkotornia TESCO ügyet, egészen eddig halgatott róla,Pedig mindenki tudta a városban , hogy nem volt szerencsés az áruház felépítése a város terüeltén a Bartók Béla úton.Neki is csaka z fáj, hogy kimaradt az üzletből.Azt kelene megvizsgálni, hogya TESCO miért nem oda épült,ahol a legjobb helye lenne, Csorna és Farád közti terüeltre.Mindenhol a város határába épül a TESCO , forgalams főutvonal mellé.Csornán a városba kapott helyet, akkoriban azzal az indokkal, hogy majd épül mellé egy benzinkút és étterem is,aminek még a helye is megvan, azonban egyik sem épült fel,és már nem is fog.Csoran megint hires lesz, ujabb biróüsági pereiről.A városunkat a kamion forgalom nem kerüli el, de a józan ész, jóindulat már nagy ívben.”
 • 9. babucika3311 2011. július 15. 13:30
  „Hát igen! A legjobb védekezés a támadás. Szánalmas a Papp vergődése. Csak nehogy ő bukjon nagyobbat. Hihetetlen, hogy 17 éve semmivel nem lehet megfogni, talán majd most.”
 • 8. tomhagen 2011. július 15. 12:23
  „Szép volt Gabesz, teljesen igazad van.”
 • 7. GabeszI 2011. július 14. 21:39
  „1. Nálad a pont! Szegény Csorna, szegény csornaiak! Van sok népművészeti agyagedény politikusunk, de nincs elkerülő utunk. Papp megígérte Megyóval 2006-ra. Gyopi megígérte 2013-ra. Szerintem ebből sem lesz semmi. Addig még azt a nyomorult homok aljú felázott enesei utat sem adják át, hacsak Molnár Csaba újra el nem indul átadni. A termál bezárt, gaztenger dzsuva és pusztulat van a helyén. A politikusaink meg ölik egymást, hazudnak. Egyet nem vesznek észre, kezd tele lenni velük az a bizonyos bugyor. Kedves politikusok, fideszesek, komcsik, kdnp-sek, meg akiket kifelejtettem, menjetek a fenébe és akkor jobban fogjuk érezni magunkat! A fenébe helyett szívesen írtam volna mást, de itt a moderátor! Pedig...”
 • 6. embertelen 2011. július 14. 20:49
  „Szerintem Gyopi bele fog bukni ebbe a dologba! A következő választáskor a fidesz mindehol csak biztos embereket fog indítani és Gyopáros nem fog azok közé tartozni, ha elbukja ezt az ügyet is. Szerintem ismét vissza fog jönni az Áder Jani!”
 • 5. merzsebet 2011. július 14. 20:33
  „Várjuk meg a végét..”
 • 4. andor47 2011. július 14. 20:33
  „Szánalmas amit Papp csinál, és egyben felháborító is. Meg akarja Gyopárost félemlíteni, azért mert "mert" feljelentést tenni egy bűncselekmény miatt?”
 • 3. háté 2011. július 14. 20:05
  „1, - a narancsosnak mindig igaza van
  2, - ha kétely merülne fel,- életbe lép az egyes pont!”
 • 2. hajracsorna 2011. július 14. 18:44
  „Nekem nagyon fura ez a támadva védekezés, pedig, ha jól tudom, ismeretlen tettes ellen szól a feljelentés. Vajon miért vagdalkozik <moderálva személyeskedés>”
 • 1. tomhagen 2011. július 14. 17:55
  „Szegény Csorna(iak)!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vakolatot vertek le a tűzoltók egy tömbházról Csornán

Félő volt, hogy az óvoda udvarára esik a vakolat. Tovább olvasom