Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Csornai kórház: Dr. Winiczai az új igazgató-főorvos

Dr. Winiczai Zoltán neurológus lesz október elsejétől a csornai Margit kórház új igazgató-főorvosa. Ezzel három éve húzódó ügy végére sikerült pontot tenni.

A csornai képviselő-testület rendkívüli ülésen tárgyalt a kórházvezetői pályázatról csütörtökön.

Két szakember nyújtotta be jelentkezését. Dr. Winiczai Zoltán mellett dr. Simon József, a Zala megyei kórház szívsebészeti osztályának munkatársa.

A képviselők végül egyhangúlag az előbbi jelöltet támogatták.

Dr. Winiczai Zoltán
Dr. Winiczai Zoltán

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. kukszi 2010. augusztus 16. 20:36
  „Én azért bízok az új igazgató úrban, biztos vagyok benne ,nagyon sürgősen meglátja, mely osztályokat kell leépíteni. Melyeket kell felfejleszteni.
  Finanszírozás adott, a többi csak számolás kérdése.
  Nem lehet Jó Jánoskodni ,közgazdasági környezet a teendőket mutatja.
  Ami veszteséges fel kell számolni,és meg kell keresni a lehetőséget más kórházakkal,/ akik ezt jobban tudják, jobban felszereltek/
  ezen tevékenységek koordinálására.
  Sajnos az előző vezetés közgazdaságtanból megbukott.
  Nem szabad a sült galambot várni, cselekedni kell.”
 • 35. flegma 2010. augusztus 15. 23:55
  „A kórház sorsát nem ő dönti el, sőt beleszólása sem lesz a komolyabb (politikai) döntésekbe. Látszólag kell valaki az intézmény élére (ideig-óráig)! Az új igazgató vagy mindent tud, vagy semmit, de azt nagy bizonyossággal! A kórházban dolgozóknak pedig nem kell mást tennie csak azt, amit eddig tettek! Játszmák és kisebb csaták (egymással és egymásért) a süllyedő hajón azért, hogy míg az el nem merül a fedélzeten maradhassanak!

  Aztán ha már elsüllyedt, akkor úgy is teljesen mindegy! Van egy olyan érzésem, hogy a kórház sorsáról már rendelkezett valaki!!! De ez csak egy olyan érzés mint a többi, semmit sem jelent!!! :D

  Maradtam Tisztelettel; F.”
 • 34. scilla 2010. augusztus 15. 12:15
  „huszárkapitány: Talán épp ő tud valamit tenni azért, hogy jobb legyen a helyzet.
  Bízzunk benne!”
 • 33. huszárkapitány 2010. augusztus 15. 11:35
  „Winiczai főorvos úr egy elismert szaktekintély az országban ez tény,senki nem vitatja.De kérdem én:mit fog csinálni Csornán mikor nincs neurológia i osztály,nincs CT nincs MRI.Anélkül még neki sem fog menni.Főleg melyik osztály szűnik meg hogy legyen?Hogy elmentek a fiatal orvosok,ki marad az évek óta tartó létbizonytalanságba?Az egy mazohista!!”
 • 32. scilla 2010. augusztus 14. 22:42
  „ficki, reszketek :)
  Most bizonyára azért késlekedik, mert adatokat gyűjt....vagy hízókúrába kezdett, hogy VASTAGON tudjon reagálni....”
 • 31. ficki 2010. augusztus 14. 22:06
  „reszkessen mindenki, mert jön a Megmondóember! :D”
 • 30. Valjan 2010. augusztus 14. 20:54
  „Igerem ,hogy reagalok mindenkinek!!!VASTAGON!!!!!”
 • 29. Valjan 2010. augusztus 14. 20:16
  „jovok,fiatalok,jovok..es reagalok! :)”
 • 28. housedok 2010. augusztus 14. 18:18
  „sziszifusznak:Az elmúlt 3 év a nyudijasok jegyében telt el, ill. a dilletantizmus megnyilvánulása volt. A jövő most indult, és a profizmus jegyében fog zajlani.
  tisztelettel: house”
 • 27. housedok 2010. augusztus 14. 18:14
  „A "Big-brother" a főnöke a Winiczai doktor úr feleségének Sopronban, ahol a kórházi diktatúra mintapéldája uralkodik. Ez óriási türelmet, kitartást igényel, beosztott nővérek még Dr. Winiczainéra nem panaszkodtak.
  úgyhogy a család belekeverésének--kuss!!
  tisztelette: housedok”
 • 26. sziszifusz 2010. augusztus 14. 18:09
  „Olvasva a kommenteket nem csodálkozom sem a három éven sem a kórház helyzetén-ez már a jövő?vagy a félmult?!”
 • 25. housedok 2010. augusztus 14. 17:41
  „Dr. Winiczai személyében a legjobb választást kapta a csornai kórház, ahol az előző nyugdijas igazgató vezetése alatt dolgozó nyugdijas orvosok egy idősek otthonához hasonló körülményt alakitottak ki, aktiv korú orvos alig egynéhány akad. Valjannak és családjának neurologiai betegsége még nem volt, ellenben tudná, hogy a megyében a legjobb és országosan is elismert szakemberről van szó, orvosról a szó legszorosabb értelmében. A valjanféle hülyeség: szapuld azt akire irigy vagy, Scillának igaza van.-Az előző egészségügyi miniszterek legtöbbje, lsd. Horváth Ágnes Asszony Afrikai Fenegyerek, ill.társai emberileg nincsenek sehol, éhező, fázó beteget sem körzetben nem láttak, kérték a belépő vizitdijjat viszont az azoktól az általam is kezelt emberektől, akik azért kerültek kórházba, mert nem tudták 16 fokra füteni a lakást télen.- ez volt a bal liberalis vezetés. Az egészeségügyben dolgozók közt a munkahelyeken nincs politikai véleménykülönbség,van viszonyt harc a szenvedés, fájdalom és betegség ellen.
  hajrá Dr. Winiczai!!!!.- stand up and fight-- tisztelettel: house”
 • 24. scilla 2010. augusztus 14. 13:35
  „Adalék: az "emberek színe" alatt nem a bőrszínt értettem, de persze, arra is vonatkozik. A politika már a színekbe is belemászott...., erre gondoltam.”
 • 23. scilla 2010. augusztus 14. 13:33
  „ficki: Na, jah... Ez a fő kérdés, nem hülye személyeskedések. Ráadásul ilyen-olyan "oldali" megfontolásból. Az ember számít, nem a színe.... Hogy ezt miért nem lehet felfogni???? Ezután már mindig ez lesz? Ilyen oldali, akkor szapuljuk, legyen bármilyen jó szakember, ha olyan oldali, akkor mindegy, mennyire hozzánemértő, de jógyerek, mert velünk van??? Undorító az egész politika.
  Amúgy az előbb még az jutott eszembe, hogy nem(csak) az ilyen-olyan politikai rendszer teszi taccsra a dolgokat. Nem az elvekkel van baj, hanem azzal, hogy mindezt emberek képviselik, csinálják. Mindenkinek figyelmébe ajánlom Orwell Állatfarm c. könyvét. Kötelező olvasmánnyá tenném. Igaz, ott állatok vannak, de szerintem semmi különbség.... Amíg az emberek nem jutnak el arra a pontra, hogy ne az önzés, anyagiasság, keresztbetétel, egymás mocskolása, hatalomvágy legyen az uralkodó szempont, tulajdonság, hanem a megértés, szeretet, segítségnyújtás, együttérzés, stb., addig sose lesz jó.
  Mondhatnám, hogy vágyom a világbékére :))))”
 • 22. ficki 2010. augusztus 14. 13:25
  „Egyetértek azzal, hogy felesleges itt anyázni meg szidni embereket addig amíg nem látjuk, hogy hogyan is végzi majd a dolgát, a feleségének, meg hogy ő hol dolgozik, az abszolút nem érdekel senkit. Egyébként is a csornai kórház jövője kevésbé azon múlik hogy ki az igazgató, hanem azon hogy végre kiderüljön hogy mi a kormány szándéka a magyar egészségüggyel és a kórházakkal.”
 • 21. Ritt 2010. augusztus 14. 13:18
  „Én meg remélem lesz egészségügyi gondja Valjan-nak!Kívánom neki nagyon sok szeretettel.és remélem majd úgy végzik rajta a dolgokat ahogy itt ócsárolja más magánéletét.Amihez SEMMI joga.Remélem tudod,hogy 1hatalmas barom vagy,meg gondol 2szinű ember!”
 • 20. makirézi 2010. augusztus 14. 13:07
  „Valjan,neked nincs biztosan neurologiai problemád! örülj neki ,én megcsipném az ip cimedet.-)”
 • 19. scilla 2010. augusztus 14. 11:15
  „Valjan - nem szoktak értelmezési problémáim lenni. Viszont nem látom be, miért kellene személyeskedni - a magánéletükhöz senkinek nincs köze, mint ahogyan nem is használják azt ki a munkájuk során, ha olyan nagyon szem- és fültanú vagy, ezt tudhatod.
  Ami a legjobban zavar, az az idióta megnyilvánulás, a baloldaliságról. Először is: egészségügyben ugyan miért lehet egyáltalán szó ilyesmiről??? Köze nincs - ill. nem lehetne, de tudom, hogy így működik, ami undorító...- az egészségügyhöz a politikának. Másodszor: ugyan, honnan veszed te az ő politikai nézeteikről szóló infokat? Azonfelül, hogy ahhoz sincs közöd.... Talán te ránézésre eldöntöd valakiről, hogy merre húz??? És ha bármerre húz is, szerinted ez befolyásolja a munkáját??? Akkor nagyon kell félnünk pl. a sebészektől, fogorvosoktól, bárkitől, akinek szike vagy hasonló van a kezében, mert ha nem egyezik a politikával kapcsolatos elképzelésünk, akkor nem is úgy végzik el a dolgukat, ahogy kell??
  Szóval, az egész úgy undorító, ahogy van: manapság lassan visszatérünk a Rákosi-korszakhoz, hogy nem az számít, ki hogyan dolgozik, mennyit dolgozott, tanult a pozíciójáért, mennyire rátermett, hanem az, hogy milyen a politikai beállítottsága?? Ráadásul, amennyire én ismerem a dolgokat, még tévedsz is - de mivel ezt mindenki magánügyének gondolom, nem tudnék, nem is akarnék azzal foglalkozni, hogy miből feltételezem.
  Ez a probléma, veled és sok mással is: minden mindegy, csak a mi kutyánk kölyke legyen, és akkor ti jöttök ezzel a sógor-koma-jóbarát dologgal??? Bírom ezt a kettősmércét....
  Nevetséges vagy.”
 • 18. Valjan 2010. augusztus 14. 06:58
  „Mindig is problema volt a szovegertelmezes,hat talan figyelmesen olvass! :)”
 • 17. scilla 2010. augusztus 14. 00:45
  „Ganbare!
  :)
  Egyetértek!
  De ne húzd fel magad, az ilyen idióták nem gondolkodnak, csak fröcsögnek.
  Még akkor se lenne igaza, ha egy kórházról lenne szó, nem két külön város külön kórházáról. A többi baromságáról nem is beszélve....
  Az új igazgató-főorvosnak, dr. Winiczainak pedig szívből gratulálok!
  No, és persze, mindkettejüknek jó munkát kívánok!”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenötmillió forint a vonzóbb faluképért

A falukép javításához pályázati forrásokat is igénybe vett a höveji önkormányzat. Legutóbbi… Tovább olvasom