Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Csornai kórház: 1250 városvédő aláírás

A Szeretem Csornát Városvédő Egyesület aláírásokat gyűjtött a városban a Margit Kórház ágyátcsoportosításával kapcsolatban.

1250-en írták alá petíciójukat. A szervezet közleményben fogalmazta meg álláspontját. „Köszönetet mondunk mindenkinek, aki aláírásával támogatta petíciónkat – fogalmaznak a városvédők. – Sajnos szembesülnünk kellett azzal, hogy a lakosság és az érintett osztályok vezető főorvosainak véleményét figyelmen kívül hagyva hozott döntést a képviselő-testület. Sajnáljuk, hogy a petíciónkban kért hatástanulmányok elkészítésére hajlandóságot sem mutattak, valamint nem kaptunk választ a mentőállomás bővítésére vonatkozó kérdésünkre sem. Úgy érezzük, nem kértünk lehetetlent, csak felelős döntést. Az eredményt ismerjük, csak bizakodhatunk benne, hogy az élet a döntés helyességét igazolja majd."

Hozzáteszik: a városvédő egyesület továbbra is együtt kíván működni a lakossággal egy szerethetőbb város kialakításáért. Bíznak a civil összefogás erejében.

Olvasóink írták

 • 5. vérnarancs 2011. július 15. 21:56
  „Sajnos ez a magyar mentalitás!!!
  Csornán és környékén csak 1250 fő a lélekszám?”
 • 4. nagytibi 2011. július 14. 21:36
  „Az a helyzet ,,tettes", hogy nem vagy a képviselők helyében ............”
 • 3. tettes 2011. július 14. 18:30
  „Én a képviselők helyében megsértődnék és lemondanék a tisztelet díjamról!!!!”
 • 2. kukszi 2011. július 14. 15:39
  „Nagyon helyes,hogy szeretik Csornát, és fejlődés érdekében tenni akarnak. /van mit tenni/
  Csak egy dologra figyeljenek oda,hogy segíteni akarás nehogy visszahúzó erőként jelentkezzen.
  Mielőtt cselekszenek tízszer gondolják végig és kérjék ki szakemberek véleményét,hogy hosszú távon is jó legyen az irány.”
 • 1. nade 2011. július 14. 11:22
  „Számomra akkor lenne Csorna városa szerethetőbb,ha lenne munkahely a városban és nem kellene naponta 3 órát utazással tölteni.Akkor is szerethetőbb lenne Csorna,ha olyan képviselőink lennének,akik felelősséget vállalnának a döntéseikért,mert jelenleg nem úgy tűnik.Képviselőink havi jövedelmét látva összeszorult a szívem.Vajon miért nem hiszek nekik?Biztosan az én hibám de nem érzem azt,hogy Csornáért,a csornaiakért "dolgoznak".A "Pánem et circenses"-ből mára csak a cirkusz maradt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Örökölt tájház Páliban

Örökölt ingatlanban alakít ki tájházat a helyi önkormányzat Páliban. Tovább olvasom