Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Csőcsere a Szent István téri parkban

Csornán, a Szent István téren vezetéket cserélnek a Csornahő kft. munkatársai. A fogyasztók várhatóan nem érzékelik majd a javítást.

Meghibásodott távhővezetéket javítanak a Csornahő kft. munkatársai a városközpontban. A Szent István téri zenepavilon mellett találták meg a bajt a szakemberek. Szabó István, a kft. ügyvezetője elmondta: néhány hete már tapasztalták, hogy a primer távhővezetékből indokolatlanul fogyott a víz.

– A vezeték szakaszolásai után találtuk meg a hibahelyet a belvárosi parkban – tájékoztatott Szabó István. – A kétszáz milliméteres, Szent István tér irányába menő gerincaknából kiinduló vezeték szivárgott. Igencsak erősen folyt a víz. Szerencsére az elmúlt napok enyhe időjárása segíti az elhárítást.

A Szent István téren folyt el a víz a távhőrendszerből. Hétfőn cserélik ki a csövet.
A Szent István téren folyt el a víz a távhőrendszerből. Hétfőn cserélik ki a csövet.


A megfelelő előkészületek után a Csornahő kft. elvégezteti a néhány méteres vezeték cseréjét. Az ügyvezető megjegyezte: úgy ütemezik a javítást, hogy a fogyasztók ne, vagy csak kismértékben érzékeljék a munkálatokat. Emiatt hétfőn késő este ürítik le a hibás vezetékszakaszt és éjszaka dolgoznak a szakemberek. Szabó István hozzátette: bíznak benne, hogy reggelre már zavartalan lesz a szolgáltatás. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre csonka marad a kistérség elnöksége

Februárban egészülhet ki a csornai kistérségi társulás társulási tanácsának elnöksége. Addig csonkán… Tovább olvasom