Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

Csizmát húztak a régi táncosok

Bogyoszló - Községi karácsonyi és évbúcsúztató ünnepséget rendeztek a bogyoszlói kultúrházban. Az önkormányzat és a faluban működő Rábaköz Néptáncegyesület minden évben megszervezi az eseményt.

A rendezvényen a hagyományokhoz híven idén is fellépett a település apraja-nagyja. Az óvodások műsora mellett a nyugdíjasklub tagjai énekeltek karácsonyi dalokat, és a néptánccsoport gyermek és felnőtt tagjai mutatták be produkcióikat. A felnőtt néptáncosok néhány év „hallgatás" után úgy gondolták, ismét színpadra állnak.

Több táncosnak már kisgyermeke is tapsolt a nézőtéren.
Műsoruk főleg a korábbi koreográfiáikra épült, de terveik közt szerepel a jövőben új táncok betanulása is. Várnak maguk közé minden olyan régi táncost, aki szeretne ismét a csoport tagja lenni, és hajlandó áldozni szabadidejéből saját maga és mások szórakoztatására. Az ünnepi műsor végeztével a néptáncegyesület nevében Póczik Zoltán adta át a Szeretetdíjat a helyi polgárőrség képviselőjének, megköszönve egész éves áldozatos munkájukat. A Szeretetdíj jelképes ajándék azon civil szervezetnek vagy személynek, aki az elmúlt évben sokat tett a településért.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fejlesztés jelentheti a kiutat

Kapuvár - Az ország gazdasági életében visszaesést, ám saját cégeiknél a fejlesztések folytatását… Tovább olvasom