Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Cserpes Laura fellépésein is duettezik Gesztesi Mátéval

Bár a párosnak véget ért a verseny A Nagy Duettben, szeretnék megmutatni a ˝tarsolyban maradt˝ lírai dalokat is.

A kapuvári Cserpes Laura és partnere, Gesztesi Máté búcsúzott A Nagy Duettől vasárnap. De egyáltalán nem szomorúak.

- Nagy dolog volt idáig eljutni a műsorban, jó élményekkel fejeztük be. Mindegyik páros nagyon jó és annyira különbözőek, hogy nehéz őket összehasonlítani, kedvencet választani - kezdte a kisalfold.hu-nak Cserpes Laura hétfőn.


Gesztesi Máté és Cserpes Laura. Fotó: TV2
Gesztesi Máté és Cserpes Laura. Fotó: TV2

- A műsor nagyon sokat adott nekem, többféle stílusban kipróbálhattam magam. Nagy kihívás volt például a rocker lány bőrébe bújni és cicázni a zsűrivel. Még akikkel együtt dolgozom is meglepődtek, hogy milyen sokszínű vagyok, mennyire kibontakoztam A Nagy Duett színpadán. Számomra is érdekes volt, mennyire át tudtam szellemülni - fogalmazott az énekesnő.


Cserpes Laura elmesélte, nagy kedvence volt az első adás, amikor  Aretha Franklin dalával ˝berobbantak˝ a műsorban. - Kiemelném még az  I Love Rock 'n' Roll előadását, amikor nekem is át kellett lépnem a saját határaimat - mondta.
 
Gesztesi Mátéval jó barátság alakult ki köztük. - Jó volt Mátéval a közös munka, sokat tanultunk egymástól. Azt sajnáljuk, hogy lírai dalokat már nem tudunk megmutatni a műsorban. Mind a ketten lírai alkatok vagyunk, az a műfaj áll igazán közel hozzánk. De ami késik, nem múlik! Meghívtam Mátét a fellépéseimre, így majd lesz alkalmunk bemutatni azokat a dalokat - mondta Laura.

Cserpes Laura Gesztesi Mátéval és Liptai Claudiával. Fotó: TV2
Cserpes Laura Gesztesi Mátéval és Liptai Claudiával. Fotó: TV2


A kapuvári énekesnőre A Nagy Duett után is bőven vár feladat: a fellépéseken túl már stúdióban is elkezdett dolgozni a következő dalain.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisgazda jelölt a Rábaközben - Itt a programjuk is

A rábaközi Kisgazda jelölt a kapuvári húsgyár,- és vagongyár újjáélesztését ígéri, valamint 300 ezer… Tovább olvasom